Şuurlu Öğretmenler Derneği ÖĞ-DER'in Kocaeli-2 şubesi kuruldu

2005 yılında Milli Görüş lideri Profesör Doktor Necmettin Erbakan Hoca'nın tavsiyeleriyle “Önce ahlâk ve maneviyat” ilkesiyle Ankara'da kurulan ÖĞ-DER, Kocaeli’de yapılanmasını genişletiyor.

EĞİTİM 18.04.2022, 04:10
10
Şuurlu Öğretmenler Derneği ÖĞ-DER'in Kocaeli-2 şubesi kuruldu
Şuurlu Öğretmenler Derneği ÖĞ-DER’in Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçelerini kapsayan Kocaeli-2 Şubesi açıldı.
ÖĞ-DER Kocaeli-2 Derneği kurucu başkanlığa seçilen eğitimci Muzaffer Çetin’in öncülüğünde açıldı.
Yeni şubenin kurucular kurulu ile üyeleri, derneğin hem resmi açılışı duyurmak hem de ilk faaliyeti gerçekleştirmek amacıyla düzenlenen iftar programında bir araya geldi.
İftar programında “Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum” ilkesiyle dernek olarak Hakk’ı üstün tutan medeniyet değerlerine sahip olduklarını dile getiren dernek başkanı Çetin, şu şekilde konuştu:
ÖĞ-DER Kocaeli-2 Derneği’nin kurucu üyeleri Cihan Gündüz, Halef Beyaz, Seyfi Dibektaş'tan oluşuyor.
İftar programına ÖĞ-DER Kocaeli-1 Şube Başkanı Serkan KOCAKIR da katıldı ve yeni açılan şubenin yöneticilerine başarılar diledi.
"Bu görev “Önce ahlâk ve maneviyat” anlayışıyla yapıldığı zaman anlamlı olacaktır. Talim ve terbiyenin gayesi, iyi ve faydalı insan yetiştirmektir. İyi ve faydalı insan olmak ise herkesin iyiliğini ve saadetini istemekle mümkündür. Bu düşünce bizim ülkemizde milli şuur olarak ifade edilebilir. Bu anlayışın tüm ülke sathında ve her yaştaki insanımızda doğru anlaşılmasını ve yerleşmesini sağlamada en büyük sorumluluk eğitimcilerindir. Bu hedefler doğrultusunda kurulan Şuurlu Öğretmenler Derneği, Kocaeli’de ikinci şubesini açarak Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası'nda başta öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize olmak üzere tüm eğitim camiasına katkı sağlamak derdindedir.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı