Taha Akyol ifşa etti: İşte Erdoğan’ın seçim öncesi iki umudu

Deneyimli gazeteci Taha Akyol, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim öncesi iki umudunu açıkladı. Akyol, Erdoğan'ın Altılı Masa'yı dağıtmayı ve HDP seçmenin sandığa gitmemesini umduğunu belirtti.

SİYASET 20.11.2022, 15:20
3
Taha Akyol ifşa etti: İşte Erdoğan’ın seçim öncesi iki umudu
Deneyimli gazeteci Taha Akyol, Cumhurbaşkanı ve AKP lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz hafta İYİ Parti lideri Akşener'e yaptığı 'masayı terk et' çağrısı sonrasında dikkat çeken iddialarda bulundu. Karar gazetesi yazarı  Akyol, Erdoğan'ın seçimlerde iki umudu olduğunu söyledi. 
Erdoğan'ın umudunun Altılı Masa'yı dağıtmayı ve HDP seçmenin sandığa gitmemesi olduğunu aktaran Akyol, şu ifadeleri kullandı.
" AK Parti lideri olarak Erdoğan’ın seçimlerde iki umudu var; biri Altılı Masa’yı parçalamak, öbürü HDP tabanının hiç olmazsa bir kısmının sandığa gitmemesini sağlamak…
Altılı masayı parçalamak… Ah,  Meral Akşener altılı masadan bir ayrılsa da Bahçeli ile el ele verip Erdoğan’ı desteklese!
HDP seçmeninin sandığa gitmemesi… Altılı masayı terör işbirlikçisi diye sürekli suçlayıp reaksiyon halinde HDP ile kavgaya itmek ve Öcalan’a 'tarafsız kalın' diye açıklama yayınlatmak…
İstanbul seçimlerinde Erdoğan bunu denemiş, sonuç alamamıştı. Fakat seçimler 23 Haziran’daydı, Öcalan’ın AA’dan açıklanan mektubu 20 hazirandaydı… Şimdi geniş zamanı var, Demirtaş’ı özel uçakla aile ziyaretine göndermek gibi başka jestleri de olacak."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı