Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'ye ret

Türkiye Futbol Federasyonu, Tahkim Kurulu kararlarını açıkladı. Tahkim Kurulu, Fenerbahçe'nin Ali Koç ve Jorge Jesus'a verilen para cezasının kaldırılması için yaptığı başvuruyu reddetti.

SPOR 31.03.2023, 21:10
3
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'ye ret
TFF, Tahkim Kurulu kararlarını açıkladı.
UEFA Avrupa Ligi son 16 turundaki Sevilla maçı sonrası Süper Lig için söylediği sözler nedeniyle Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'a 104 bin lira, başkan Ali Koç'a verilen 200 bin liralık para cezası verildi. Sarı lacivertli kulübün cezaların kaldırılması için yaptığı başvuru reddedildi.
Jorge Jesus ne demişti?
Fenerbahçe, sahasında Sevilla'yı 1-0 yenmesine rağmen toplam skorun 2-1 İspanya ekibi lehine olması nedeniyle elenmişti. Jorge Jesus maç sonu ise Süper Lig'e ateş püskürdü ve maçların sahada kazanılmadığını söyledi.
"Maçların sahada kazanılması gerektiğini düşünüyorum. İlk 4 takımın play-off oynaması gerekiyordu bana göre. Tabi bu benim fikrim. Maçların sahada kazanılması gerekiyor, masada değil. Bizim Türkiye'de 2 tane devam ettiğimiz yarış var. Zaten 3 kupa var. Biz ikisinde mücadele ediyoruz. İnanıyoruz hala birinci sırayı alabileceğimize. Kupada da final oynayacağımıza ve kupayı kazanacağımıza inanıyoruz. Bu ligin sportif gerçekliği yok, bu ligde maçlar sahada kazanılmıyor. Kim kazanırsa kazansın bunu söylüyorum."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:17
Güneş 06:37
Öğle 12:51
İkindi 16:16
Akşam 18:56
Yatsı 20:11
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı