Takan'ın Burhan Şeşen yorumu: Racon kesmelere esaslı bir şamar indirdi

Korkusuz yazarı Ahmet Takan, İYİ Parti'nin TBMM'deki grup toplantısında sanatçı Burhan Şeşen'in konuşmasının değerlendirdi.

GÜNDEM 03.06.2021, 11:35
11
Takan'ın Burhan Şeşen yorumu: Racon kesmelere esaslı bir şamar indirdi
Korkusuz yazarı Ahmet Takan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in TBMM'deki grup toplantısında kürsüsüyü bıraktığı sanatçı Burhan Şeşen'in konuşmasını bugünkü yazısında değerlendirdi.
Takan, Burhan Şeşen'in İYİ Parti grup toplantısındaki konuşmasının siyasal iletişim açısından ders olarak okutulabilecek anlamlar içerdiğini ifade etti.
İşte Takan'ın Burhan Şeşen'in konuşmasını değerlendirdiği yazısı:
"İYİ Parti lideri Meral Akşener,  Meclis grup toplantılarında konuşmasını tamamladıktan sonra kürsüyü, toplumun çeşitli kesitlerinden temsilcilere, sıkıntı ve düşüncelerini anlatması için bırakır. “Millet Kürsüsü”nün dünkü konuğu da sanatçı Burhan Şeşen’di… Hâlâ hayranı olduğum Burhan Şeşen’in ne söylediğini merak ettiğim için internette video kaydını bulup başından sonuna izledim. (TRT, daha önce de yaptığı gibi Millet Kürsüsü’ nün konuğu konuşmaya başladığı an yayını kesmişti)
Kitabın ortasından konuşmak gerekirse, Burhan Şeşen ders verdi!.. Müzik dersi değil… Şeşen, ince siyaset, hitabet, nezaket, üslup, zarafet ve iletişim dersi verdi. Siyaset sahnesindeki, o çıta düşüklüğüne, argolara, racon kesmelere, küfürleşmelere, tehditleşmelere esaslı bir şamar indirdi. Anlayabilene!..
Bağırmadı, çağırmadı, hakaret etmedi, masayı yumruklamadı, kimseye parmak sallamadı, sanatçı zarafetiyle az ama öz konuşarak eleştirdi… Burhan Şeşen’in dün İYİ Parti grubunda, son olarak açıklanan ‘kademeli normalleşme’ takviminde göz ardı edilen müzisyenlerin durumunu anlatmak için yaptığı konuşma, siyaset ve iletişim okullarında ders olarak okutulmalı!..

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı