Son Dakika

Takipçilerinin isteğini yapan fenomen metrobüs üzerinde yolculuk yaptı

İstanbul'da metrobüs üzerinde 5 durak boyunca yolculuk yaparak kendi hayatını ve sürüş güvenliğini tehlikeye atan Yunus Emre Özen, "Bunu kesinlikle kimsenin yapmasını tavsiye etmiyorum" dedi.

ASAYİŞ 31.05.2021, 22:05
10
Takipçilerinin isteğini yapan fenomen metrobüs üzerinde yolculuk yaptı
İstanbul’da yaptığı tehlikeli hareketleri kayda alarak o anları ‘Sinyor_Taklacı’ adıyla sosyal medyada paylaşan bir genç, arkadaşının yardımıyla akıl almaz bir yolculuğa imza atmış ve Merter’de metrobüs üzerine binerek 5 durak boyunca tehlikeli bir şekilde yolculuk yapmıştı.
Görüntülerin yayılmasının ardından harekete geçen Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik Ekipleri yaptığı tehlikeli yolculukla hem kendi hayatını hem de metrobüs sürüş güvenliğini tehlikeye sokan şahsı yakalamak için çalışma başlattı.
Yapılan çalışmalar neticesinde ismi belirlenen Yunus Emre Özen isimli şahıs ekipler tarafından kısa sürede yakalanarak polis merkezine götürüldü. Emniyette işlemleri yapılan Özen’e 998 TL idari para cezası uygulandı.

Emniyet çıkışında yaptığı tehlikeli yolculuğu anlatan Yunus Emre Özen, “Arkadaşım bana metrobüsün yaklaştığını söyledi, ben de durduğu zaman atladım. O da metrobüse bindi. Ben yukardayım, Enes içerde şoföre ve yolculara bakıyor ve bana içeriden bilgi veriyor.
Rüzgar aşırı derecede fazla olduğu için arkadaşımın aşağıda benden haberi yoktu. Neyse ki bir sıkıntı olmadı, Merter’de bindik, Edirnekapı’da indik. Adrenali doruklarda yaşadım, heyecanı, aksiyonu gerçekten mükemmeldi. Bunu kesinlikle kimsenin yapmasını tavsiye etmiyorum.
Bu vukuat illegal bir şey. Ben işim gereği ekstrem sporlara ilgim olduğu için, insanlar beni 'Sinyor Taklacı' olarak bildikleri için, takipçilerim istedi ben de kırmadım yaptım. Gerçekten çok heyecanlıydı” diye konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı