Talisca'dan Beşiktaş'a dair sürpriz mesaj: Eski kulübüne selam çaktı

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Anderson Talisca, kariyeri üzerinden Beşiktaş hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

SPOR 19.09.2021, 09:40
6
Talisca'dan Beşiktaş'a dair sürpriz mesaj: Eski kulübüne selam çaktı
Siyah-Beyazlı eski yıldızı Anderson Talisca, yaptığı açıklamada kariyerinin en parlak günlerini Beşiktaş'ta geçirdiğini ifade etti.
Suudi Arabistan'ın Al-Nassr takımında top koşturan Talisca, verdiği son röportajında Siyah-beyazlı kulübe geliş sürecini için "Benfica'da yaşadığım bir tartışmadan hemen sonra Beşiktaş'a biraz da aceleyle geldim. Rui Vitori'yla tartıştım ve ayrılmak durumunda kaldım. Kariyerimde en başarılı olduğum yer Beşiktaş oldu. Beşiktaş'ta Şampiyonlar Ligi çeyrek finaline çıkmaya yaklaştım. Avrupa Ligi'nde yarı final oynadım. Beşiktaş sayesinde kariyerimde bir adım ileriye attım" deiye konuştu.
"BİR GÜN BEŞİKTAŞ'A DÖNECEĞİM"
Günün birinde Beşiktaş'ta yeniden oynamak istediğini belirten Talisca, "Orada çok mutluydum. Günün birinde yine Beşiktaş'ta oynamak istiyorum." sözlerini kullandı. 27 yaşındaki oyuncu ayrıca Brezilya Milli Takımı'na seçildiği ancak kalıcı olamadığı için de üzgün olduğunu belirterek, "2018 kariyerimin dönüm noktalarından birisi oldu. Brezilya Milli Takımı'na çağırıldım. Orada sadece 1 kez şans verilmesini bekledim. Kendimi göstermeyi çok istedim ama o şans gelmedi ve o macera da kısa sürdü" dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı