Tam kapanma görev belgesi nasıl alınır? e-Devlet başvuru sayfası...

Kesintisiz sokağa çıkma yasağında çalışacak vatandaşlar, e-Devlet'ten çalışma izni belgesi alması ve bunu iş yerine imzalatması gerekiyor. Peki tam kapanma görev belgesi nasıl alınır?

ASAYİŞ 12.05.2021, 13:30
10
Tam kapanma görev belgesi nasıl alınır? e-Devlet başvuru sayfası...
İçişleri Bakanlığı, 17 günlük tam zamanlı sokağa çıkma yasağından muaf olan sektörlerde çalışanlara görev belgesi düzenlenmesiyle ilgili esasları belirledi.
Tam zamanlı sokağa çıkma kısıtlamasında üretim, imalat, tedarik ve lojistik zincirlerinde herhangi bir aksama yaşanmaması için muafiyet getirilen sektörlerde çalışanlar hakkında yeni kararlar alındı.
Muafiyet tanınan iş yerlerinde çalışan görevliler için bu iş yerlerinin yetkililerince daha önce verilen tüm belgelerin geçerliliği 12 Mayıs 2021 Pazar günü saat 23.59'da sona erecek. 
E devlet sistemi www.turkiye.gov.tr adresine girdikten sonra Sosyal Güvenlik Kurumu ve Sosyal Güvenlik Kayıt Belgesi Sorgulama ekranına tıklamanız gerekiyor. Daha sonra e devlet şifresi ve T.C kimlik numaranız ile giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekrandan SGK kaydınızı görüntüleyebilir ve çıktı olarak alabilirsiniz. SGK kaydı almak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.
* E devlet sistemine giriş yapınız.
* Arama boşluğu kısmına E-Başvuru yazınız.
* Ekranda gözüken Başvuru Türü bölümünden Çalışma Muafiyet İzin İşlemleri bölümünü seçiniz. Ardından Alt Başvuru Türü için Çalışma İzin Belgesi Verilmesi kısmını seçiniz. Ardından karşınıza çıkan formu doldurup BAŞVUR seçeneğine tıklayın.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı