Tanju Özcan, Erdoğan'ın heykelini dikecek!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, seçimden önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tekrar seçilmesi durumunda heykelini dikeceğini açıklamıştı. Özcan, "Biz bir söz verdiysek dönmeyiz" dedi

GÜNDEM 03.06.2023, 09:25 03.06.2023, 09:46
6
Tanju Özcan, Erdoğan'ın heykelini dikecek!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 114 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi öncesinde yaptığı bir paylaşımda, Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimi kazanması durumunda Bolu'nun en görünür yerine devasa bir Erdoğan heykeli dikileceğini söylemişti.
Haziran ayı belediye meclisi toplantısında, AK Parti ve MHP'li meclis üyeleri, Başkan Özcan'ın bu sözünü yerine getirmesi gerektiğini hatırlatarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın heykelinin yapılması için önerge sundular. Önergede, heykelin yerinin tespit edilmesi konusunun haziran ayı meclis toplantısının gündem maddesi olarak eklenmesi önerisi yer aldı.
Başkan Özcan, AK Parti ve MHP'li üyelerin önergesine cevap vererek konuyu komisyona havale etmenin gereksiz olduğunu belirtti. Kendisinin daha önce söz verdiği gibi heykelin dikileceğini vurgulayan Özcan, heykel yapımında çimento kullanılmadığını ve heykelin malzemelerinin kil, alçı, bronz, taş veya bakır gibi farklı olabileceğini ifade etti. Heykelin en görünür yerin yanı sıra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en yüksek oy aldığı Dörtdivan ilçesinde olabileceğini öneren Özcan, heykelin şekli konusunda ortak bir karar verilmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Bozkurt heykeli de dikileceğini ifade etti.
MHP Meclis üyesi Necdet Çakır da Başkan Özcan'a verdiği sözü yerine getirmesi gerektiğini hatırlatarak, heykelin yapılacağı yeri belirlemesi ve MHP İl Başkanı İlhan Durak'ın bu konuda destek olacağını belirtti. Özcan'a sözünü tutmasını ve halkın beklentilerini yerine getirmesini beklediklerini ifade etti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı