Tanju Özcan için gündemi ısındıran seçim ve adaylık iddiası

Barış Yarkadaş, Korkusuz gazetesindeki bugünkü yazısında Suriye ve Afganlar hakkındaki sözleriyle gündeme gelen CHP Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkında önemli bir iddiada bulundu.

GÜNDEM 03.12.2021, 11:10
3
Tanju Özcan için gündemi ısındıran seçim ve adaylık iddiası
Barış Yarkadaş, Korkusuz gazetesindeki bugünkü yazısında Suriye ve Afganlara yönelik sözleri sonrası oluşan havaya güvenen  CHP Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Cumhurbaşkanlığı yarışına girmek istediğini iddia etti.
Yarkadaş, son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’a faiz konusunda verdiği destekle gündeme gelen CHP’li Tanju Özcan'ın Cumhurbaşkanlığı yarışına girmek istediğini yazdı.
Yarkadaş, bugünkü yazısının ‘Tanju Özcan aday olmak istiyor’ başlıklı bölümünde şu ifadeleri kullandı:

“CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın içeriğine hiçbir şekilde katılmadığım siyasi çıkışları sürüyor. Tanju Özcan’ın bu çıkışlarının tek bir sebebi var:
CHP’li Özcan, Suriye ve Afganlara yönelik sözleri sonrası oluşan havaya güveniyor ve Cumhurbaşkanlığı yarışına girmek istiyor. Tanju Özcan yakın çevresine ‘Millet İttifakı, Ekmelettin İhsanoğlu, Abdullah Gül gibi bir aday çıkarırsa 100 bin imzayı toplar yollara düşerim’ diyor.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı