Tarhan Erdem'in cenaze töreni nerede, ne zaman olacak?

Konda Araştırma Kurucu ve kısa bir süre bakanlık yapan 89 yaşındaki Tarhan Erdem dün hastanede yaşlılığa bağlı olarak vefat etti. Tarhan Erdem'in cenaze töreni nerede ne zaman olacağı belli oldu.

AİLE 09.06.2022, 12:25
13
Tarhan Erdem'in cenaze töreni nerede, ne zaman olacak?
Yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybeden eski CHP Genel Sekreteri, eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı, Konda Araştırma ve Danışmanlık Şirketi’nin kurucusu Tarhan Erdem (89) cumartesi günü İstanbul’da son yolculuğuna uğurlanacak.
Tarhan Erdem'in cenaze töreni ile ilgili duyuruyu, kurucusu olduğu Konda Araştırma ve Danışmanlık Şirketi yaptı. Konda Araştırma sosyal medya platformu Twitter hesabından yapılan duyuruya göre, Tarhan Erdem'in cenaze töreni 11 Haziran Cumartesi günü Beşiktaş ilçesindeki Bebek Camisi’nde yapılacak. Erdem, öğle namazını takiben kılınacak cenaze namazının ardından Aşiyan Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
Duyuruda, "Cenaze merasimine çiçek ya da çelenk gönderilmemesi, uygun gördüğünüz bir sivil toplum örgütüne bağış yapılması rica olunur" denildi.Tarhan Erdem kimdir?
  

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı