Tarihe geçen Arda Güler gol sevincini anlattı

UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nda son maçta deplasmanda Dinamo Kiev'i 2-0 yenerek grubunu lider tamamlayan Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, çok mutlu olduklarını söyledi.

SPOR 04.11.2022, 10:20
38
Tarihe geçen Arda Güler gol sevincini anlattı
UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nda son maçta deplasmanda Dinamo Kiev'i 2-0 yenerek grubunu lider tamamlayan Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, gol sevincini anlattı.
Cracovia Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan 17 yaşındaki oyuncu, "Çok şükür grubu lider bitirdik, tüm takım olarak çok mutluyuz. Tüm hafta boyunca bu maça hazırlanmıştık. Allah'a şükür kazandık, çok mutluyuz. İnşallah böyle devam eder" ifadelerini kullandı.

Gol sevinci sırasında üzerinde "Annecim seni çok seviyorum" yazılı tişörtünü kameralara gösteren Arda, buna ilişkin soruya şu yanıtı verdi:
"2 ay önce annem ameliyat oldu. Sanırım ilk olarak Rennes deplasmanında giymiştim. O zamandan bugüne gol atmak nasip olmadı, bugüne kısmetmiş. O zamanlar futbol oynamak çok zor geliyordu, bir motivasyon bulmam gerekti. Ben de bunu düşündüm. İlk golü anneme armağan edecektim. Bugüne kısmetmiş çok mutluyum."

Teknik direktörleri Jorge Jesus'un kendisiyle özel olarak ilgilendiğini dile getiren Arda, "Çok büyük hoca tabii ki. Futbol piyasasına sayısız oyuncu çıkarmış, inşallah ben de onlardan biri olurum. Ondan da çok şey öğrenmeye çalışıyorum. Benimle de hem saha içinde hem saha dışında özel olarak ilgileniyor. İnşallah gelişmeye devam ederim. Hocam ne zaman şans verirse elimden geleni yapmak istiyorum. Oynarım, oynamam idman sonları, idmanlardan önce çalışmaya devam etmeliyim çünkü bireysel gelişimim de devam ediyor. Tabii ki oynadığım zaman ben de çok mutlu oluyorum. Kendimi geliştirmeye devam etmek zorundayım. Yarın bugünden daha iyi olmak zorundayım. Çocukluk hayalim Fenerbahçe'de böyle bir istatistik yapmış olmaktan (Avrupa'da 1'er gol ve asist yapan en genç oyuncu) dolayı çok mutluyum. Tüm Fenerbahçe taraftarına çok teşekkürler."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı