"Tarımı yeniden kalkındıracağız"

Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Nurgül Beytiye Ekinci ve beraberindeki heyet, Giresun’da bir dizi temaslarda bulundu.

GÜNDEM 04.09.2022, 17:45
2
Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Nurgül Beytiye Ekinci ile beraberindeki heyet, Giresun’da önemli temaslarda bulundu. Ekinci, ilk olarak Giresun Piraziz İlçe Kaymakamı Kezban Yerlikaya ile bir araya gelip, ilçeye ilişkin istişarelerde bulunuldu.

Giresun’un önemli kuruluşlarından Girsan Silah Fabrikası’nı da ziyaret ederek incelemelerde bulunan Ekinci, Girsan Silah Fabrikası’nın savunma sanayimizde önemli payı olduğunu söyleyerek, “Ülkemizin bu alanda da söz sahibi olduğunu göreceğimiz günlere az kaldı” ifadesini kullandı.

Ziyaretlerinin devamında Türkiye’deki fındık sektörünün önemli kuruluşlarından Fiskobirlik’e giden Ekinci, burada tarım politikalarına ve mili ürünlere verilmesi gereken desteklere dikkat çekti. Ekinci, tarıma kadın elinin Saadet Partisi ile değeceğini ifade etti. Ekinci’nin programı, Giresunspor Yönetim Kurulu’na yapılan ziyaret ile sonlandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı