Taze Bakan Bekir Bozdağ'dan ilk talimat... Konu sosyal medya

Adalet Bakanı olarak göreve getirilen Bekir Bozdağ, ilk talimatını verdi. Bozdağ ilk mesajını sosyal medya üzerinden verdi. Bozdağ, "Adalet, sosyal medyaya kalmasın" dedi.

GÜNDEM 01.02.2022, 10:40
20
Taze Bakan Bekir Bozdağ'dan ilk talimat... Konu sosyal medya
Abdulhamit Gül'den boşalan Adalet Bakanlığı koltuğuna Bekir Bozdağ oturtuldu. Bozdağ, bakan olarak göreve getirilmesinin ardından ilk talimatlarını verdi. Bozdağ, adaletin sosyal medyada değil, mahkemelerde tecelli etmesi gerektiğine dikkat çekti.
Edinilen bilgilere göre, bakanlık bürokratlarını toplayan Bekir Bozdağ, kadına ve çocuklara yönelik şiddet ve cinsel istismar başta olmak üzere kamuoyunda tepkilere sebep olan olaylarda mahkemelerin şüphelileri bırakıp kamuoyu baskısı ile yeniden tutuklanmasının yanlış olduğuna dikkat çekti.

Bakan Bozdağ "Bu tip olaylarda tutuklama verilmesi gerekiyorsa verilmeli. Adalet, sosyal medyada değil, mahkemelerde tecelli etmeli. Mahkemelerin şüphelileri bırakıp kamuoyu baskısı ile yeniden tutuklanması yanlış. Vicdanları rahatsız eden kararlar verilmemeli. Bu konularda yasal eksiklik varsa hızla düzenleme yapalım.” ifadelerini kullandı.
AA

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı