Tefecilere polis darbesi: Çok sayıda tapuya el konuldu!

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince kent merkezinde tefecilere yönelik düzenlenen operasyonda 5 şahıs gözaltına alındı.

ASAYİŞ 15.11.2022, 20:15
Tefecilere polis darbesi: Çok sayıda tapuya el konuldu!
Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde yürütülen, Siirt İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince tefecilik konulu soruşturma çerçevesinde 7 şüpheli şahsa yönelik Siirt kent genelinde eş zamanlı operasyon gerçekleştirildiği belirtildi.
Açıklamada, “Tefecilik yönünde birçok suç kaydı bulunan N.Ş., M.N.Ş., İ.S., H.S., H.S., N.Y. ve A.Y. isimli şahısların maddi sıkıntıları bulunan vatandaşların zor durumlarından yararlanarak yüksek faiz karşılığında para verdikleri, faiz karşılığında para alan vatandaşlara ait mal varlıklarını üzerine geçirmeyeçalıştıkları, bu sebeple de çok sayıda vatandaşımızı mağdur ettikleri değerlendirilen şüpheli şahıslara ait iş yeri, ikametlerde ve araçlarda yapılan aramalarda; çok sayıda tapu ve tapu fotokopisi, birçok banka dekontu, faiz ile verdikleri paraları kaydettikleri değerlendirilen birçok dijital materyale el konulmuştur. Şüpheli M.N.Ş., İ.S., H.S., N.Y ve A.Y. isimli şahıslar adli işlemleri yapılmak üzere gözaltına alınmıştır. Kayıp 2 şüpheliyi arama çalışmaları devam etmektedir” denildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı