Teknik Servis Hizmetlerinde Yeni Trendler

Bera Teknik Ankara’nın teknik servis ihtiyaçlarına yeni trendler ile cevap veriyor. Şirket, beyaz eşya servisi, kombi servisi ve klima servisi hizmetleri ihtiyaçlarını karşılıyor.

EKONOMİ 07.08.2022, 12:25
9
Teknik Servis Hizmetlerinde Yeni Trendler

Bera Teknik Ankara’nın her köşesinde sundukları beyaz eşya servisi, kombi servisi ve klima servisi hizmetleri ile şehrin yetkili servis ihtiyaçlarının çoğunu karşılıyorlar. Bera Teknik ailesi Ankara’da 6 gezici servis ile hızlı bir destek sağlayabiliyor. Her gezici servisinde en az birer çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve buzdolabı tamircisi ile anında çözüm sağlayabilen Bera Teknik uygun servis fiyatları ile de kesenizi koruyor.
Bera Teknik Servis Ankara’daki kombi servisi hizmeti ile Vaillant, ECA, Buderus, Ferroli, Baymak, Bosch, Ariston ve Demirdöküm kombilerinizin bakım ve arızaları için ekstra hızlı servisler sunar. Vermiş olduğu garantili yedek parça desteği ile de diğer firmalardan daima bir adım öndedir.
Beyaz eşya servislerinde ise Beko, Arçelik, Vestel, Bosch, Profilo, Siemens, Samsung, LG, Regal ve tüm markalara destek sağlar. Beyaz eşya teknik servislerinde Bera TekniK’in önceliği buzdolabı tamiri, bulaşık makine tamiri ve çamaşır makine tamiridir.
Firma yaz dönemlerinin vazgeçilmez cihazları klimalar için de bakım ve onarım hizmetleri sunuyor. Bu hizmetleri de tıpkı diğer servisler gibi hızlı, pratik ve ekonomik şekilde alabiliyorsunuz.
Ankara Kombi Servisi
Bera Teknik Ankara kombi servisi hizmetlerinin öncüsüdür. Bu teknik servis hizmetlerini hızlı bir şekilde sunan Bera ailesi Ankara kombi tamir firmaları arasından kalitesi ve garantili parça değişimi hizmeti ile ayrışır.
Kombi servislerinde marka ve model ayırt etmek sizin hizmetini tamamlayabilen bu servis ekonomik fiyatları ile de kombilerinizin ömrünü uzatmaya talip.
Öncelikli olarak Vaillant, ECA, Buderus, Ferroli, Baymak, Bosch, Ariston ve Demirdöküm kombileri için bakım ve arıza giderme işlemleri sağlayan bu firmadan tüm markalar için yetkili servis kalitesinde hizmet almanız mümkündür.
Bera Teknik Servis kombi tamiri ve bakımı hizmetini Ankara’nın başta Çankaya, Yenimahalle, Keçiören, Mamak, Etimesgut, Sincan ve Altındağ ilçelerinde olmak üzere başkentin her köşesinde sunabiliyor.
Ankara Beyaz Eşya Servisi
Ankara’da beyaz eşya servisi olarak uzun yıllardır hizmetlerini başarı ile sürdüren Bera Teknik servis gerçekleştirmiş olduğu buzdolabı tamiri, çamaşır makine tamiri ve bulaşık makine tamiri hizmetleri ile müşteri portföyünü her geçen gün artırıyor. Her büyüyen firmada olduğu gibi mutlu müşteriler biriktirmeyi kendine prensip edinmiş bu firma, sunmuş olduğu tüm orijinal tamirat ve orijinal yedek parça değişimleri ile diğerlerinden bir adım öne çıkıyor.
Bera teknik servis, Beko servisi, Arçelik servisi, Bosch servisi, Profilo servisi, Vestel servisi, Regal servisi, Siemens servisi, LG servisi ve Samsung servisi ile aynı kalite ve standartlarda hizmetler sunuyor. Kullanmış olduğu beyaz eşya yedekleri ile de garantili tamir, bakım ve onarım hizmetleri sağlıyor. Gerçekleştirmiş oldukları beyaz eşya tamirlerinde yüksek memnuniyet oranına ulaşmış olmaları, kullanmış oldukları orijinal yedeklerden ve profesyonel çamaşır, bulaşık ve buzdolabı tamircisi ile destek sağlamalarından geliyor.
Bera ailesi beyaz eşya teknik servisi hizmetlerini Çankaya, Altındağ, Keçiören, Mamak, Etimesgut, Sincan ve Yenimahalle ilçelerinde veriyor. Bu ilçelerin yanı sıra Pursaklar, Kazan, Saray ve benzeri çevre ilçeler için ise randevu oluşturmanız yeterli oluyor.
Ankara Klima Servisi
Klimalar her geçen gün Ankara’nın vazgeçilmez ekipmanları haline geldi. Bu durum klima servisi hizmetine yoğun bir ihtiyaç doğuruyor. Bera Teknik Servis Ankara klima servisi ihtiyacında en güvenilir klima tamiri ve bakımı hizmetlerini sunabiliyor. Bu hizmeti alabilmek için bir telefon yeterli oluyor.
Teknik servis hizmeti verdikleri klima markaları Arçelik, Beko, Bosch, Profilo, Samsung, Vestel, Regal, Siemens, LG, Mitsubishi, Altus, ECA, Demirdöküm, Elektrolux, Viessmann ve Vaillant olarak belirlenmiş olsa da tüm marka ve model klimalara destek verilebiliyor.
Klima gazı basımı, Klima filtre temizliği, klima bakımı ve klima tamiri için haftanın 7 günü hizmet veren Bera Teknik ile yazlar daha serin, kışlar sıcak geçiyor.
Bera Teknik klima tamir servislerini Ankara’nın her köşesinde verebiliyor.
https://www.berateknikservis.net

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı