Teknoloji şirketinin partnerleri buluştu

Teknoloji şirketinin partnerleri, “Sürdürülebilir Bir Geleceği Birlikte Yaratalım” mottosuyla buluştu

BİLİM VE TEKNOLOJİ 12.05.2023, 21:35
5
Teknoloji şirketinin partnerleri buluştu
İş dünyasının bugününde olduğu gibi geleceğinde de etkili olan teknolojilerin arasında IoT de yer alıyor. IoT alanında uzmanlaşan ve sektörde 40 yılı geride bırakan Advantech'in iş ortaklarıyla buluştuğu etkinlikte, endüstriyel IoT’nin gelecekte iş dünyasında nasıl bir etkiye sahip olacağını tartışıldı.
Pandeminin etkisiyle teknolojinin kurum ve bireylerin hayatlarına daha fazla girmesi, dijital dönüşüm planlarını da etkiledi. Uzmanlar yapay zeka, nesnelerin interneti (IoT), sanal ve artırılmış gerçeklik, 5G, bulut bilişim ve blokzinciri gibi teknolojilerdeki yenilik ve gelişmelerin 2023’te de devam etmesini bekliyor. Yeni çalışma modellerinin kaynağı olarak IoT'nin önemi artarken, teknoloji uzmanları bu alanda düzenlenen etkinliklerde bir araya gelerek IoT’nin penceresinden iş dünyasının geleceğini masaya yatırıyor.
Endüstriyel otomasyon ve akıllı sistemler için yapay zeka ve IoT çözümleri üreten Advantech, “IoT dünyasının geleceğini birlikte yaratalım” mottosuyla düzenlediği etkinlikte, IoT ekosistemine dair birçok konuyu partnerleriyle birlikte masaya yatırdı. Sapanca'da gerçekleştirilen Advantech Partner Konferansı’nda katılımcılar, Türkiye’de WISE-Edge365 bulut platformu ve çözümleri odağındaki bilgi ve deneyimlerini paylaştı.

Akıllı ve sürdürülebilir bir gelecek için çalışıyor
Advantech Türkiye Genel Müdürü/ Advantech Asya ve Kıtalararası Bölge Yöneticisi Vincent Chang etkinliğin detaylarına dair şu açıklamada bulundu: “40. yıldönümümüzün şerefine, teknoloji endüstrisinde geride bıraktığımız bunca senede birlikte sayısız başarıya imza attığımız partnerlerimizle buluşmak, beraber akıllı ve sürdürülebilir bir gelecek inşa etmek ve IoT hakkında birikimlerimizi birbirimize aktarmak için kapsamlı bir buluşma düzenledik. Partner konferansımızla iş ortaklarımızın IoT endüstrisindeki son trendleri ve gelişmeleri daha iyi anlamalarına öncülük ettik, sektörün uzmanlarıyla yeni iletişim ağı oluşturmalarına katkıda bulunduk.”
Sektör uzmanları geleceğin iş dünyasını değerlendirdi
Advantech Türkiye’nin de içerisinde bulunduğu Asya ve Kıtalararası Bölge Yöneticisi Vincent Chang, açılış konuşmasında “İş ortaklarıyla birlikte yeni çözümler inşa ederek Advantech ekosisteminin yarattığı fırsatları büyüttüklerini” vurguladı. Konferans, açılış konuşmasının ardından Advantech’in partnerleriyle geliştirdiği çözümlerden bahsedilen oturumlar halinde gerçekleştirildi. Sektörün uzman isimleri, başarıyla sonuçlanan bir dijital dönüşüm için uygulanması gereken temel adımları tartıştı. Ayrıca endüstriyel IoT, yeni enerji geliştirme alanlarının gelecekte iş dünyasında nasıl bir etkiye sahip olacağı ve kavramsal atılımlar hakkında içgörüler paylaşıldı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı