TEM'deki feci kazadan acı haber: 2 kişi yaşamını yitirdi

İstanbul TEM Otoyolu’nda seyir halindeki tır, arıza yapan İETT otobüsü ve yol bakım aracına arkadan çarptı. İETT şoförü ile yol bakım personeli hayatını kaybetti.

ÇEVRE 20.03.2023, 09:25
1
TEM'deki feci kazadan acı haber: 2 kişi yaşamını yitirdi
İstanbul Tuzla TEM Otoyolu’nda seyir halindeki tır, arıza yapan İETT otobüsü ve yol bakım aracına arkadan çarptı. İETT şoförü ile yol bakım personeli hayatını kaybetti. TEM otoyolunda oluşan trafik havadan gör
Kaza, TEM Otoyolu Aydınlı mevkiinde saat 06.15 sıralarında meydana geldi. Ankara istikametine ilerleyen Ömer Erova yönetimindeki tır şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu arıza yaptığı için emniyet şeridine park eden Hasan Doğan yönetimindeki İETT otobüsüne ve otobüs yardımına gelen yol bakım aracına arkadan çarptı.

Kazada İETT şoförü Hasan Doğan olay yerinde hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı 3 kişiyi ambulansla hastaneye kaldırdı. Hastaneye kaldırılan yol bakım çalışanı Umut Can Çankır’ın da hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.
Kaza nedeniyle TEM Otoyolu’nda Ankara istikametine iki şeridin kapanması nedeniyle trafik durma noktasına geldi. TEM Otoyolu’nda oluşan uzun araç kuyrukları havadan görüntülendi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı