Temel Karamollaoğlu: Artık 20 yıllık enkazı ortadan kaldırma zamanı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Artık yeni bir başlangıç yapma ve 20 yılın sonunda geride bırakılan bu enkazı hızla ortadan kaldırma zamanı gelmiştir.” dedi. 

SİYASET 05.10.2022, 22:30
Temel Karamollaoğlu: Artık 20 yıllık enkazı ortadan kaldırma zamanı
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Yaşanabilir ve Yeniden Büyük Türkiye” mesajı verdi. Karamollaoğlu, “Artık yeni bir başlangıç yapma ve 20 yılın sonunda geride bırakılan bu enkazı hızla ortadan kaldırma zamanı gelmiştir.” dedi. 
Sosyal medya platformu Twitter hesabından “Yaşanabilir ve Yeniden büyük Türkiye” paylaşımında bulunan Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu, şu mesajları verdi:
“Artık yeni bir başlangıç yapma ve 20 yılın sonunda geride bırakılan bu enkazı hızla ortadan kaldırma zamanı gelmiştir. Ekonomik yıkıma son verecek olanlar bizleriz.
Maddi ve manevi kalkınma hamlesini başlatacak olan bizleriz. Şahsiyetli bir dış politikanın, güçlü ve öncü bir Türkiye'nin teminatı bizleriz.
Kazanımlarımızın, temel hak ve özgürlüklerimizin teminatı ve bunları daha da ileriye taşıyacak olan bizleriz. Kurumlarımızı ehliyet-liyakat esasıyla yeniden işler hale getirecek olan bizleriz.
Toplumsal kutuplaşmaya son vererek, 85 milyon insanımızın huzur, güven, düzen ve kazanç bulacağı “Yaşanabilir ve Yeniden büyük Türkiye”yi hep birlikte inşa etmekte kararlıyız.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı