Temel Karamollaoğlu Bayraktar ailesinin Akıncı TİHA başarısını övdü

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Akıncı TİHA ile başarısını tescilleyen Baykar Savunma firmasının başarılarını övdü.

GÜNDEM 01.09.2021, 18:45
7
Temel Karamollaoğlu Bayraktar ailesinin Akıncı TİHA başarısını övdü
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu son gerçekleştirdiği basın toplantısında BAYKAR İnsansız Hava Aracı Sistemleri’nin başarısını övdü.  Karamollaoğlu, Bayraktar ailesiyle ile ilgili ülkemize bir güç kazandırdılar ifadelerini kullanırken “Yıllardır kendilerini tanıdım, çok ama çok büyük başarılara imza attılar,  şu anda da ülkemizin medarıiftiharı oldular” dedi.
Saddet Partisi’nin Genel Merkezinde düzenlenen haftalık basın toplantısında konuşan Genel Başkan Temel Karamollaoğlu gündeme dair önemli meseleler hakkında fikirlerini beyan ederken Bayraktar Akıncı Taarruzi İnsansız Hava Aracına (TİHA) ayrı bir parantez açtı.
Bayraktar Akıncı Taarruzi İnsansız Hava Aracı hakkında övgü dolu cümleler kullanan Karamollaoğlu, “Milli imkanlarla geliştirilen Akıncı TİHA şu anda göklerde. Ben bundan dolayı Bayraktar ailesini bir bütün olarak tebrik etmeyi bir vazife olarak görüyorum. Yıllardır kendilerini tanıdım, çok ama çok büyük başarılara imza attılar, şu anda da ülkemizin medarıiftiharı oldular ve ülkemize bir güç kazandırdılar. İnşallah bundan sonra bu gelişmenin üzerine daha büyük ideallerin inşa edildiği bir dönem olur.” Diye konuştu.
 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı