Temel Karamollaoğlu: BOP’un farkına varmadan ayakta kalamayız

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, düzenlediği basın toplantısında, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

GÜNDEM 30.12.2022, 07:10
Temel Karamollaoğlu: BOP’un farkına varmadan ayakta kalamayız
Karamollaoğlu, 2023’te yapılacak seçimlerde iktidarın seçimleri kazanma şansının kalmadığına dikkat çekerek, “Sandıklara müdahale etme cesareti gösterirseniz, bilmiyorum bu ülkeyi nereye kadar götürürseniz... Bu ülkenin yüzde 70’i AK Parti’den ümidi kesti” dedi.
“Türkiye’nin en ciddi problemi BOP”
Karamollaoğlu, iktidarın, seçime kadarki süreçte milletin gönlünü kazanabilmek adına çalışmalar yürüttüğüne dikkat çekti. Türkiye’nin en ciddi probleminin BOP olduğunu belirten Karamollaoğlu, “ ABD’nin ortaya çıkardığı proje, doğrudan doğruya bizim, ülkemizi de hedef olarak göstermekte. BOP’un gerçeği Büyük İsrail Projesi’dir. Bu projenin farkına varmadan ayakta kalmamız mümkün değil. Irak’ı biz katlettik. 1 buçuk milyon kişiyi katledenlere Sayın Cumhurbaşkanı dua etti. Suriye’yi darmadağın etti. Bunlar olmasaydı bu bölgede huzur olurdu” ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi’nin ekonominin nasıl işletilmesi gerektiğini bildiğine dikkat çeken Karamollaoğlu, var olan sorunları çözebileceklerini belirterek, “Türkiye, yeni yola girmek zorunda. Doğru karar verdiğiniz takdirde ekonomi de düzelir, geçim sıkıntısı da ortadan kalkar. ‘İşsizlik yok’ diyorlar, 12 milyon insana yardım yapıyorlar. İktidarın bu ekonomiyi düzeltme imkânı yok, çünkü kafa yapısı değişmedi” diye konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı