Temel Karamollaoğlu canlı yayında erken seçim için tarih verdi!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu katıldığı televizyon programında AKP iktidarının politikalarını eleştirirken erken seçim için de tarih verdi.

GÜNDEM 01.10.2022, 10:05 01.10.2022, 10:20
1
Temel Karamollaoğlu canlı yayında erken seçim için tarih verdi!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu TV5’te yayımlanan Gündem Türkiye programa konuk oldu. Gündeme dair merak edilen sorulara cevap veren Karamollaoğlu aynı zamanda erken seçim için uygun gördüğü tarihi de açıkladı.

Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ittifak ortağı MHP ile ilgili “Sayın Erdoğan'ın da Cumhur İttifakı’nın da Türk siyasi hayatını kirlettikleri kanaatindeyim. İftira, yalan, hakaret. Bütün politikaları bunun üzerine inşa edilmiş. İftira etmede hiçbir tereddüt görmüyorlar. Yalan söylemekten de hiç çekinmiyorlar ama hakarete gelince, hazineleri çok geniş. Farkında değiller. Hakaret eden bir insan, aslında kendini tarif eder… 'Zillet İttifakı’ diyorlar sen zilletin içinde çürümüşsün, yok olmuşsun. Bu yaklaşımı benimseyenler iflah olmaz.” Sözleriyle eleştirdi.

Türkiye’nin biran önce bu iklimden çıkarılması gerektiğini vurgulayan Temel Karamollaoğlu erken seçim için de “14 Mayıs mantıklı bir tarih gibi geliyor” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı