Temel Karamollaoğlu: Erdoğan, Ortadoğu projesinin eş başkanı!

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, TV5'e konul oldu. Saadet lideri "Bu seçimde Sayın Erdoğan'ın seçilmemesi emin olun sadece ülkemiz için değil kendisi için de bir rahmete vesile olur" dedi

GÜNDEM 27.05.2023, 14:45
Temel Karamollaoğlu: Erdoğan, Ortadoğu projesinin eş başkanı!
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, TV5 televizyonunda Mustafa Yılmaz'ın sunduğu Seçim Özel programına konuk oldu ve seçimin son virajında önemli hususlara dikkat çekti.
Türkiye'nin geldiği duruma ve geleceğine vurgu yapan Karamollaoğlu, Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçilmemesinin sadece Türkiye için değil kendisi için de bir rahmet olacağını ifade etti.
Karamollaoğlu, "Oy vermeyen vatandaşlarımızın tabii düşüncelerini tam olarak kestirmek zor ama bir rehavet var. Bu rehavette mutlaka kurtarmak lazım. Hakikaten düşünerek, kararlı bir şekilde oy kullanmak lazım. Bu seçimde Sayın Erdoğan'ın seçilmemesi emin olun sadece ülkemiz için değil kendisi için de bir rahmete vesile olur daha büyük hataları yapmaması için" şeklinde konuştu.
Türkiye'nin geleceği konusunda endişelerini dile getiren Karamollaoğlu, sadece Türkiye'de yapılan yanlışlardan değil, aynı zamanda Amerika'nın Ortadoğu projesine dair kaygılarını da dile getirdi. Karamollaoğlu, "Bırakın artık sadece Türkiye'de yapılan yanlışlar değil, geleceğimiz tehlikede, Biden diyor. Amerika'nın Ortadoğu projesinin eş başkanı kendisi. Ben bunu bıraktım, daha duymadım. Ben böyle bir şey. Ben artık Amerika Birleşik Devletleri’yle beraber eş başkan değilim demedi. Demek ki o devam ediyor. Peki BOP ne, bir de bunu anlatın" ifadelerini kullandı

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:53
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:23
Yatsı 20:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı