Temel Karamollaoğlu: Peygamberimizin hoşgörüsüne muhtacız

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, Mekke’nin Fethi’nin 1392’nci yıl dönümü programlarına yazılı mesaj göndererek, fetih programını tüm ülkede tertipleyen AGD’ye teşekkür etti.

GÜNDEM 02.01.2023, 04:35
2
Temel Karamollaoğlu: Peygamberimizin hoşgörüsüne muhtacız
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) taraf›ndan her yıl düzenlenen Mekke’nin Fethi programlarına bir yazılı mesaj gönderdi. Türkiye dört bir yanında ve yurt dolayında tertiplenen Mekke’nin Fethi’nin 1392. yıl dönümüyle ilgili Karamollaoğlu, AGD’yi tebrik etti. 
Mekke’nin Fethi’nin önemine vurgu yapan Karamollaoğlu, “Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Efendimizin (S.A.V.) uğradığı onca haksızlığa ve zulme rağmen Mekke’yi fethi sırasında gösterdiği engin hoşgörüsünü anlamamıza ve O’nun (S.A.V.) güzel ahlâkını kuşanmamamıza vesile olmasını Cenâb-ı Hak’tan niyaz ediyorum.” dedi.
Mekke’nin “Şehirlerin Anası” olarak bilindiğine vurgu yapan Karamollaoğlu, “Mekke-i Mükerreme’nin Fethi’nin 1392. yıl dönümü vesilesiyle; ülkemizin dört bir tarafında, tüm il ve ilçelerimizde çeşitli programlar tertip eden Anadolu Gençlik Derneğimize teşekkür ediyor, siz değerli katılımcılara da en kalbî selam ve muhabbetlerimi gönderiyorum.” ifadelerini kullandı.
Mekke’nin Fethi programlarının öneminin altını çizen Karamollaoğlu, şunları kaydetti:
“Bu anlamlı ve kıymetli programların unuttuğumuz değerlerin yeniden hatırlanmasına ve ihya edilmesine, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Efendimiz’in (S.A.V.) uğradığı onca haksızlığa ve zulme rağmen, Mekke’yi fethi sırasında gösterdiği engin hoşgörüsünü anlamamıza ve O’nun (S.A.V.) güzel ahlâkını kuflanmamamıza vesile olmasını Cenâb-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Bu dua ve düşüncelerle; bu mübarek gecenin ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini ve de bir inşirah kapısını açmasını temenni ediyorum.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı