Temel Karamollaoğlu'ndan acı kayıp Rasim Özdenören için taziye mesajı

Türk edebiyatının usta yazarlarından Rasim Özdenören'in vefatının ardından Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu, taziye mesajı yayınladı.

GÜNDEM 23.07.2022, 16:40
3
Temel Karamollaoğlu'ndan acı kayıp Rasim Özdenören için taziye mesajı
Türk edebiyatının usta yazarlarından ve ‘7 Güzel Adam’ın son temsilcilerinden olan Rasim Özdenören 82 yaşında bugün Ankara’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından Özdenören için taziye mesajı paylaştı.
Geçen yıl koronavirüse yakalanan ve hastalığı geçen Rasim Özdenören'in, KOAH rahatsızlığı nedeniyle Ankara’da sık sık tedavi gördüğü biliniyordu. Usta kalem Rasim Özdenören, dün de yoğun bakıma kaldırılmıştı.
Rasim Özdenören bugün ebedi aleme göçtü. Usta yazar Özdener'in vefatının ardından Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu bir mesaj yayınladı.
Temel Karamollaoğlu mesajında, “Edebiyat dünyamızda önemli izler bırakmış ‘7 Güzel Adam’dan biri olan Rasim Özdenören’in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Mekanı cennet, makamı ali olsun. Kıymetli ağabeyimize Allah'tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyorum.” dedi.Usta yazar Rasim Özdenören Hakk'a yürüdü Rasim Özdenören'in cenazesi ne zaman nereye defnedilecek?

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı