Temel Karamollaoğlu, Ramazan Bayramı'nı kutladı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Ramazan Bayramı'nı kutladı.

SİYASET 12.05.2021, 12:40
14
Temel Karamollaoğlu, Ramazan Bayramı'nı kutladı
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutladı. Karamollaoğlu, bayram mesajında, "Maalesef İslam dünyası olarak işgalci İsrail’in, Kudüs ve Gazze’de masum insanları ve tüm kutsal değerlerimizi alçakça hedef alan saldırıları nedeniyle bu sene buruk bir bayram sabahına uyanacağız. Fakat her ne kadar hüzün ve sıkıntılara gark olmuş olsak da unutmayalım ki; her bayram bir muştudur, yarınlara dair taze ve güçlü bir umuttur." ifadelerini kullandı.
Karamollaoğlu'nun Ramazan Bayramı mesajı şöyle:
"Aziz milletim, güzel memleketim; tam kapanma günlerinde sevdiklerimizle aramızda bulunan mesafe; mübarek Ramazan ayı boyunca gönül bağlarımızın kuvvetini bizlere hatırlattı.
Geride bıraktığımız her gün, bizi özlemlerimizi dindireceğimiz günlere biraz daha yaklaştırdı.
Bugün yaşadığımız ekonomik olumsuzlukların, tutarsız yönetim anlayışının ve mantıksız uygulamaların üstesinden gelerek Yaşanabilir Türkiye’yi hep birlikte kuracağız.
Maalesef İslam dünyası olarak; İşgalci İsrail’in, Kudüs ve Gazze’de masum insanları ve tüm kutsal değerlerimizi alçakça hedef alan saldırıları nedeniyle bu sene buruk bir bayram sabahına uyanacağız.
Fakat her ne kadar hüzün ve sıkıntılara gark olmuş olsak da unutmayalım ki; her bayram bir muştudur, yarınlara dair taze ve güçlü bir umuttur.
Umutsuzluğu gönüllerimizden söküp atarak, her şeye rağmen bayramın sevincini ve neşesini önce kendimiz hissetmeli ve sonra da bayrama acıyla, gözyaşıyla ulaşabilmiş tüm kardeşlerimize bunu en samimi duygularımızla aksettirebilmeliyiz.
Bütün kısıtlamaları aşan bayram sevincimizin; sağlıklı, huzurlu ve güzel yarınların müjdecisi olmasını temenni ediyor;Memleketimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en kalbî muhabbetlerimle tebrik ediyorum.
Hep birlikte güzel yarınlara... Hayırlı bayramlar Türkiye"

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı