Tereyağı diye kilogramı 80 liradan patates püresi sattılar

Mahallelinin zillerini çalan yaşlı bir kadın tereyağı diye kilogramı 80 liradan patates püresi sattılar

AİLE 17.04.2022, 17:10
21
Tereyağı diye kilogramı 80 liradan patates püresi sattılar
Derince ilçesinin Yenikent Mahallesi'nde meydana gelen olayda, mahallelinin zillerini çalan yaşlı bir kadın, kilogramı 80 liradan tereyağı sattı.
KRT'nin haberine göre vatandaşlara "Beni üst kat komşunuz gönderdi" diyerek güven oluşturan yaşlı kadından alışveriş yapan vatandaşlar, donmuş olarak aldıkları paketin buzunun erimesiyle tereyağı değil margarin ve patates püresi karışımı bir ürün satın aldıklarını gördü.
Sosyal medya üzerinden teşkilatlanan mahalle sakinleri polise başvurdu. 
Şikayetçi olan Ebru Çelik isimli vatandaş "Başka komşularıma da benim kapımda yazan ismimi kullanarak, ‘Ebru hanım benim sürekli müşterim, sürekli benden alıyor’ demiş. Aslında alakası yok. Herkesi bu şekilde dolandırmış. Ben mağdur oldum. Başkaları da olmasın. Bunlar galiba 5-6 kişiler, insanları bu şekilde kandırıyorlar. Böyle mağdur olan çok kişi var, ama utandıkları için ortaya çıkmak istemiyorlar. Her apartmandan mağdur olan en az 3-5 kişi var" dedi.
Mağdurları sosyal medyadan örgütleyen Dilek Ermeydan ise "Mağdur kişi sayısı şu an oldukça fazla. Bize yazan 20-30 kişi var. Fakat yazan her kişi mutlaka komşusu, akrabası gibi başka bir kişinin daha mağdur olduğundan bahsediyor. Sadece Yenikent’le kalmayıp başka mahallelerden de bize ulaşanlar oldu" diye konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı