Tesettür Elbise Seçerken Şıklığı Yakalamanın Sırrı Nedir? 

Tesettür elbise seçerken doğru seçimi yapabilmek için dikkat edilmesi gereken hususlara dikkat etmeliyiz.

AİLE 21.10.2022, 14:05
6
Tesettür Elbise Seçerken Şıklığı Yakalamanın Sırrı Nedir? 
Tesettür elbise seçimi yaparken doğru seçimi yapabilmek için dikkat edilmesi gereken hususlara dikkat etmelisiniz. Doğru seçim yaparsanız şık ve zarif görüneceksiniz ancak yanlış tesettür elbise seçerseniz kombin olabilir. 
 Son zamanların trend bir giyim tarzı olan tesettür giyim, doğru kıyafet seçimi ve uygun aksesuar kullanımı ile şık bir görünüm sunuyor. Bunun için öncelikle tesettür elbise seçiminin püf noktalarını göz önünde bulundurmalısınız.
Günlük Hayatta Tesettür Elbise Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler 
 Tesettür elbise seçerken dikkat edilmesi gereken ilk şey, elbisenin tesettür giyim standartlarına uygun olup olmadığıdır. Bu noktada kıyafet çok dar değil, kullanılan malzeme çok ince değil ve yaş grubunuza uygun olmasıdır. En sevdiğiniz tesettür giyim elbise modelini atkı ve çeşitli destek parçaları ile kişiselleştirerek seçebilirsiniz. Tesettür elbise seçerken ilk adım olarak akılda tutulması gereken bir diğer nokta da seçeceğiniz modelin çok bol olmamasıdır. 
 Tesettür elbise giymeyi tercih eden kısa boylu bayanlar, boylarını uzatmak için yüksek topuklu ayakkabılar ve çeşitli destekler kullanırlar. Tesettür elbise modelleri ile bol olmayan bir tasarım tercih etmelisiniz. Bunun gibi hatalar yapmak size daha kısa, daha kilolu bir görünüm kazandıracaktır.
 Kadınlar Tesettür Elbise Seçimini Nasıl Yapmalıdır?
Tesettür elbise seçen uzun boylu kadınlar elbise seçiminde çok daha özgürdür, ancak aksesuar seçimi sınırlıdır. Topuklu ayakkabı yerine 2-3 cm tabanlı ayakkabı tercih eden uzun boylu bayanların eşarp seçme özgürlüğü sınırlıdır.  Uzun boylu bayanlar şal yerine eşarp tercih etmeli ancak tesettür elbise seçerken düz elbiseleri tercih etmeniz önerilir. 
 Uzun tesettür elbise modellerimizde size zengin seçenekler sunuyoruz. Ancak vücut tipinizi bilmek bu kararları verirken çok yardımcı olabilir. Minik kıvrımlara sahip havuç bedenler, şık bir elbise seçerken en mutlu olanlardır. Bu tip kadınlar çok zengin seçenekler düşünebilir ancak dökümlü bir gece elbisesi tercih ederseniz Batı tarzını tercih edebilirsiniz. Daha büyük bir gövdeye sahip kadınlar, bölünmüş bir kombinasyonu tercih edebilir. Bluzlar ve tunikler arasından tesettür giyim seçim yapabilirsiniz.
 Tesettür giyimin olmazsa olmazlarından biri olan şallar şıklık ve zarafetle kombininizi tamamlıyor. Gökkuşağı şal ve şal modelleri her ten rengine ve zevke hitap eden, her giyim tarzına hitap eden çeşitleriyle karşımıza çıkıyor. Sportif veya klasik kombinler yerine pamuklu, caz ve penye kumaşlardan oluşan eşarpları tercih edin. Aynı şekilde düz ve desenli renkli eşarplar da hemen hemen her kıyafetle giyilebilir. https://www.modamerve.com/tesettur-giyim  sitesinden en güzel kıyafetleri almanız mümkündür.
 
 
 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı