Thodex'in patronu kaçmadan önce İçişleri Bakanlığı'na çağrıldı iddiası

Thodex'in patronu Faruk Fatih Özer kaçmadan önce İçişleri Bakanlığı'na çağrıldığı iddia edildi.

GÜNDEM 15.06.2021, 08:45
8
Thodex'in patronu kaçmadan önce İçişleri Bakanlığı'na çağrıldı iddiası
Yaklaşık 400 bin kişiyi mağdur ederek 2 milyar dolar ile yurtdışına kaçtığı öne sürülen kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in ülkeyi terk etmeden önce İçişleri Bakanlığı'na çağrıldığı iddia edildi.
Cumhuriyet gazetesinde yer alan habere göre Thodex’in reklamlarında yer alan, “shiftdelete.net” internet sitesinin kurucusu Hakkı Alkan, Özer’in yurtdışına kaçmasına ilişkin bir “YouTube” kanalında açıklamalar yaptı. Alkan, bir yıl önce bir ajans tarafından kendisine Thodex için reklam teklifi geldiğini aktararak Thodex vurgunundan ve Özer’in kaçmasından önce bir bakanlıktan kendisine bir “sinyal” geldiğini söyledi.
Alkan, “Sinyal üzerine bakanlıktan Thodex’in kurucusu hakkında iletişim bilgisi talebinde bulundular bana. Tanışıklığım zaten yok. Bilgileri buldum, teslim ettim. Ondan sonra toplantıya çağırdılar. O hafta ne olduysa kaçtı gitti” dedi.
Sedat Peker'de çektiği videolarda SBK Holding'in patronu Sezgin Baran Korkmaz'ın yurtdışına kaçmadan önce İçişleri Bakanlığı'na çağrıldığını ve burada kendisi hakkında bir dava olduğu konusunda uyarıldığını öne sürmüştü.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı