THY Başkanı Ahmet Bolat'tan tepki: WhatsApp grubundan ayrıldı

THY Yönetim Kurulu Başkanı olan Ahmet Bolat, 55 milyar dolar ihracata imza atan hizmet sektörünün ve THY’nin TİM yönetiminde temsil edilmediğini belirterek TİM başkanları WhatsApp grubundan ayrıldı.

GÜNDEM 22.06.2022, 08:05
5
THY Başkanı Ahmet Bolat'tan tepki: WhatsApp grubundan ayrıldı
Türkiye İhracatçılar Meclisi'nde (TİM) kriz çıktı.
Sözcü'den Taylan Büyükşahin'in haberine göre TİM yeni yönetim kuruluna Hizmet İhracatçıları Birliği'nden (HİB) kimsenin alınmamasına tepki gösteren HİB Başkanı Ahmet Bolat, TİM başkanları arasındaki WhatsApp grubundan ayrıldı.
Aynı zamanda Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı da olan Bolat, 55 milyar dolar ihracata imza atan hizmet sektörünün ve THY'nin TİM yönetiminde temsil edilmediğini belirterek, TİM yönetimine tepki gösterdi.
Bolat'ın tepkisine Akdeniz Su Ürünleri ve İhracatçıları Birliği Başkan Yardımcı Ali Can Yamanyılmaz da destek çıktı. TİM yönetimine Anadolu'dan kimsenin alınmadığını ifade eden Yamanyılmaz, temsilde adalet olmadığını kaydetti.

Elektrik ve Elektronik İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Kemal Ebiçlioğlu'nun da Bolat gibi yönetimde yer verilmemesi nedeniyle sektör kurulu başkanlığı görevinden istifa ettiği öğrenildi.
13 Haziran'da gerçekleştirilen TİM olağan genel kurulunda Mustafa Gültepe, tek aday olarak girdiği seçimde TİM başkanı olarak seçilmişti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı