TOÇ BİR-SEN 7. Olağan Genel Kurulu yapıldı: Öztürk, güven tazeledi

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı olarak çalışan Tarım-Orman Çalışanları Birliği Sendikası 7’nci Olağan Genel Kurulunu Ankara'da gerçekleştirdi. Hüseyin Öztürk güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

EKONOMİ 17.01.2023, 04:35
1
TOÇ BİR-SEN 7. Olağan Genel Kurulu yapıldı: Öztürk, güven tazeledi
Tarım-Orman Çalışanları Birliği Sendikası (TOÇ BİR-SEN) 7’nci Olağan Genel Kurulunu Ankara’da gerçekleştirdi. Toç Bir-Sen Genel Başkanı Hüseyin Öztürk, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. 

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı olarak çalışan genel yetkili sendika Tarım-Orman Çalışanları Birliği Sendikası, Pazar günü Ankara’da 7’nci Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Memur-Sen Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Yalçın’ın katıldığı kongre sonucunda Genel Başkan Hüseyin Öztürk güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından delegelere seslenen Genel Başkan Öztürk, kendisine duyulan güvenden dolayı teşekkür etti. 
Öztürk, teşekkür konuşmasında, “Erdemliler Hareketi Toç Bir-Sen olarak; daha güzel yarınlar, daha büyük hedefler için yılmayacağız, yorulmayacağız, vazgeçmeyeceğiz. Daha güçlü ve güzel yarınlara hep birlikte yürüyeceğiz. Unutmayalım; ağacın dalına konan kuş, dalın kırılmasından korkmaz. Çünkü dala değil, kanatlarına güvenir. Bizim kanatlarımız birlik ve beraberliğimizdir. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim ve güçlü eylesin” dedi. 
ALİ EKBER-ANKARA 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı