TOGG’un fiyatı belli oldu mu ne kadar? TOGG CEO'su açıkladı

TOGG’un seri üretiminin yapılacağı Gemlik üretim tesisi bugün yapılacak törenle açılacak. Vatandaşlar ise TOGG’un fiyatı belli oldu mu diye sorarken TOGG fiyatı hakkında açıklama TOGG CEO'sundan geldi

EKONOMİ 29.10.2022, 16:15
6
TOGG’un fiyatı belli oldu mu ne kadar? TOGG CEO'su açıkladı
TOGG fiyatı ne kadar? TOGG’un fiyatı açıklandı mı... TOGG’un Gemlik’teki üretim tesisi bugün yapılacak törenle açılacak. TOGG haberleri gündemdeki yerini korurken vatandaşlar bir yandan TOGG’un fiyatı belli oldu mu sorusunun cevabını arıyor. İşte TOGG CEO’su Gürcan Karakaş’tan TOGG fiyatı hakkında açıklama geldi.Elektrikli otomobil TOGG 6 farklı renkte üretilecek. İlk etapta 100 bin adetlik üretim planlaması yapıldı. TOGG fiyatı belli oldu mu sorusuna da TOGG CEO’su Gürcan Karakaş cevap verdi.

TOGG’un piyasaya çıkma tarihi ise mart ayı sonu olarak açıklandı.

Gemlik üretim tesisi bugün hizmete girecek fakat TOGG fiyatı ne kadar diye merak ediliyor. Vatandaşlar yoğun bir şekilde TOGG’un fiyatı belli oldu mu diye sorarken TOGG CEO'su Gürcan Karakaş açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Bizim şu ana kadarki yaklaşımlarımızda ticari sırdan çıkan her adımı biz sosyal medya üzerinden hep paylaştık. Dün de renklerimizi paylaştık. Renklerimizle de Türkiye’yi temsil ediyoruz. Bugün de geldiğimiz noktada ticari sırdan çıkan noktaları sizinle paylaşacağız. Bizim yaşam alanı olarak tanımladığımız bu yaşam alanını bize akıllı cihazımızın içine ekliyoruz. 300’e yakın start-up inceledik.1 9 tanesi ile el sıkıştık dış dünyayı biz size getireceğiz siz gitmeyeceksiniz.Akıllı cihazdan bahsetmiştik. Küresel boyutta rekabet edebileceğinden bahsettik. Biz bunları adım adım hayata geçirdik. Bugün Gemlik Kampüsümüzde, teknoloji kampüsümüzde seri imalata hazırlığımızın, ilk araçların banttan indiği güne geldik. Peki biz buraya neden kampüs diyoruz arkadaşlar? Bunu izah etmek isterim. Her şeyden önce burası otomobilden fazlasıysa bir akıllı cihaz ekosistem merkezi ise o zaman zaten bir üretim, imalat merkezi olamaz. Dolayısıyla biz burada mühendisliğimizi, prototiplerimizi, tasarımlarımızı… Her şeyi bir açtı altında yapabildiğimiz, yapabileceğimiz bir kampüs olarak görüyoruz.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı