Torreira'dan Galatasaray ve transfer itirafı

Torreira, Uruguay forması ile çıkacağı Dünya Kupası öncesi açıklamalarda bulundu.

SPOR 16.11.2022, 14:25
1
Torreira'dan Galatasaray ve transfer itirafı
Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira, ülkesiyle Dünya Kupası'nda boy göstermeden önce açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı takıma transferi hakkında konuştu.
Lucas Torreira, "İkinci kez bir Dünya Kupası'nda oynamayı deneyimleyeceğim. Bu harika olacak. Dünya Kupası en önemli turnuvalardan ve orada şampiyon olmak, harika bir duygu olur. Takımda en önemli şey güvendir. Sahada olmam ya da kulübede yer almam sorun değil, ben her zaman elimden gelen katkıyı yapacağım." dedi.
Galatasaray'a transfer süreci
Galatasaray'la ilgili konuşan Lucas Torreira "Dünya Kupası için sürekli oynamam gerekiyordu. Bu yüzden Galatasaray'ı ve Türkiye'yi seçtim. Proje beni ikna etti. Benim gibi bir oyuncunun, devamlı oynaması çok önemli." dedi.
Transfer dönemiyle ilgili konuşan 26 yaşındaki futbolcu "Çok fazla belirsizlik ve endişe vardı. Birçok seçeneğim vardı, Fiorentina'daki harika sezonumun ardından İtalya'da kalmayı dilerdim. Ancak hepimizin bildiği gibi futbol her an, her şey değişebilir." diye konuştu.
Galatasaray süreciyle ilgili sözlerine devam eden Lucas Torreira, "Galatasaray'dan transfer telefonu geldi. Bu transfer kararını verirken, Fernando Muslera'nın yardımı oldu. Çünkü geleceği düşünmek, ne olacağını bilmek, oldukça önemliydi." dedi.
Lucas Torreira ayrıca "Türkiye hakkında çok az şey biliyordum. İtalyan futbolundan, tamamen farklı bir lige gittim. Ama üstesinden geldim. Galatasaraylıların ilgisi, proje, Okan Buruk ve başkan Dursun Özbek'in araması çok hoşuma gitti. Bütün bunlar, Galatasaray karımda yardımcı oldu." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı