Son Dakika

Torrent'in Galatasaray'a ilk transferi Mourinho'dan!

Torrent'in Galatasaray'a yapabileceği transferler ortaya çıktı. İlk transferi Mourinho'nun kadroda düşünmediği isim...

SPOR 20.01.2022, 09:30
3
Torrent'in Galatasaray'a ilk transferi Mourinho'dan!
Galatasaray'da Fatih Terim'in ardından göreve gelen Domenec Torrent'in ilk yapacağı hamleler merakla bekleniyor. İşte Torrent'in Galatasaray'a kazandırabileceği isimler...

Torrent'in transferde ilk önceliği Roma'da Mourinho'nun kadro dışı bıraktığı Amadou Diawara'nın transfer etmesi bekleniyor. Diawara'nın ismi sezon başında da Galatasaray ile anılmıştı. Transfer için futbolcunun Afrika Kupası'ndan dönmesi bekleniyor.

G.Saray'ın uzun uzun süredir peşinde olduğu Fernandes için bir kez daha şartları zorlayacak. Orta sahaya mutlak takviye yapmak isteyen Galatasaray'da Portekizli oyuncu bir kez daha gündeme geldi.

Orta sahada hücuma dönük futbolculardan bu sezon istediği gibi fayda alamayan Galatasaray'da Torrent, bu bölgeye Ross Barkley'i de istediği iddia ediliyor. İngiliz futbolcu, Chelsea'de forma bulmakta güçlük çekiyor.

Fernando Muslera'nın sakatlığı sonrası İsmail Çipe'nin performansı eleştiri konusu olurken Galatarasaray'da Torrent, yönetimden kaleci transferi istediği öne sürülüyor.
Öte yandan Galatasaray'da devre arası transfer döneminde takımdan ayrılacak isimlerin de olması bekleniyor. Bu futbolcular arasında Gustavo Assunçao, Luyindama, Fatih Öztürk ve DeAndre Yedlin bulunuyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı