Tottenham için Jürgen Klinsmann iddiası

İtalyan teknik adam Antonio Conte ile yollarını ayıran ve teknik direktör arayışlarına başlayan Tottenham’ın gündemine, eski golcüsü geldi.

SPOR 17.04.2023, 22:50
5
Tottenham için Jürgen Klinsmann iddiası
2022 Dünya Kupası’nın ardından Güney Kore Milli Takımı’nın başına geçen Alman teknik direktör Jürgen Klinsmann’ın, Antonio Conte ile yollarını ayıran Tottenham’ın başına geçebileceği öne sürüldü.
Kicker’da yer alan habere göre futbolculuk yıllarında Londra ekibinin formasını da giyen 59 yaşındaki Klinsmann, Tottenham’ın Bournemouth’u 3-2 yendiği maçı tribünde takip etti ve oldukça sıcak bir şekilde karşılandı.
Bayern Münih'te başarısız olmuştu
Klinsmann'ın yanı sıra Brendan Rodgers, Vincent Kompany, Mauricio Pochettino, Graham Potter ve Julian Nagelsmann gibi isimleri de gündeminde tutan Tottenham’ın kısa bir süre içerisinde yeni teknik direktörünü duyurması bekleniyor.
Daha önce Almanya Milli Takımı’nı da çalıştıran Klinsmann’ın çalıştırdığı son kulüp takımı Hertha Berlin olmuştu.
2008-2009 sezonunda Alman devi Bayern Münih’i de çalıştıran ancak 44 maç süren bu macera sonrasında sezon ortasında görevine son verilen Klinsmann, sonrasında ABD Milli Takımı’nın başına geçmişti.
Futbol tarihinin en önemli santrforları arasında yer alan deneyimli futbol adamı Tottenham’ın yanı sıra Stuttgart, Inter, Monaco, Bayern Münih ve Sampdoria formaları da giymişti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı