Son Dakika

Trabzon'a Akyazı'da Konya freni: 2 - 2

Trabzonspor, Konyaspor karşısında üstünlüğünü koruyamadı. Akyazı'da Konyaspor'u konuk eden Bordo Mavililer, 2-0 öne geçmesine karşın skoru koruyamadı ve 2-2'ye razı oldu.

SPOR 06.11.2022, 22:20
1
Trabzon'a Akyazı'da Konya freni: 2 - 2
Süper Lig'de zirve mücadelesinin içinde yer alan 2 takımın maçından eşitlik çıktı. Trabzonspor ile Konyaspor arasındaki maç 2-2 sona erdi. 
Maça etkili başlayan taraf Trabzonspor oldu. Son şampiyon, ilk dakikalarda oyunu rakip kaleye yıkarken, aradığı gole 14. dakikada Bakasetas'la ulaştı. Yunan oyuncu, Trabzonspor'un  kazandığı penaltı atışında affetmedi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Bakasetas, bu sezon ligdeki dördüncü golünü de penaltıdan kaydetti. 
Trabzonspor, 26. dakikada skoru 2-0 yaptı. Hamsik'in şutunda Michalek'in müdahelesinde hakem Zorbay Küçük penaltı noktasını gösterdi. Beyaz noktaya bu kez Trezeguet gitti ve kaleci Sehic'i mağlup ederek takımını 2-0 öne geçirdi. 
İlk yarının uzatma dakikalarında Konyaspor'un golü geldi. 45+8'de ceza sahası dışında topla buluşan Mame Diouf, çok şık vurdu, top Trabzonspor ağlarıyla buluştu. Mame Diouf, Süper Lig kariyerinde ceza sahası dışından attığı ilk golü Trabzonspor ağlarına gönderdi.
İlk yarıyı Trabzonspor 2-1 önde kapatırken; ikinci yarıya iki takım da dengeli başladı. Trabzonspor, Bakasetas ile tehlikeli gelmesine karşın golü bulan Konyaspor oldu. Diouf, 54. dakikada kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti ve skoru 2-2 yaptı. 
82. dakikada Konyasporlu Ikpeazu, Bakasetas'a yaptığı hareket sonrası önce ikinci ardından kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 87. dakikada Bartra'nın yerde kalmasının ardından Trabzonspor üçüncü kez penaltı kazandı. Ancak hakem Zorbay küçük VAR incelemesinin ardından Bartra'nın topu elle önüne aldığını tespit etti ve penaltıyı iptal etti. 
11 dakika uzatmaların oynandığı maçta başka gol olmadı ve Trabzonspor ile Konyaspor arasındaki maç 2-2 sona erdi. 
Bu sonucun ardından Trabzonspor, puanını 22'ye; Konyaspor ise 21'e çıkardı. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı