Trabzonlu yıldız Uğurcan'dan ayrılık açıklaması: Çok fedakarlık yaptım

Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır transfer açıklamasında bulundu. Başarılı eldiven doğru teklif gelmesi halinde ayrılığa sıcak baktığını açıkladı.

SPOR 13.05.2022, 17:35
16
Trabzonlu yıldız Uğurcan'dan ayrılık açıklaması: Çok fedakarlık yaptım
Trabzonspor'da kariyerinin ilk Süper Lig şampiyonluğunu yaşayan Uğurcan Çakır, A Spor'a açıklamlarda bulundu. 26 yaşındaki file bekçisi doğru teklif gelmesi halinde ayrılığa sıcak baktığını belirtti.
"Trabzonspor'da artık 3 kupam var" diyen Uğurcan Çakır, "Gidersem bana kızmazlar artık. Mantıklı bir teklif olursa gitmek istiyorum. Daha önce de teklif oldu ama ben hep ortada kaldım. Kulüp ne derse onu yapmak istedim. Çok fedakarlık yaptım, onlar da biliyor. Transferimle ilgili süreci zaman gösterecek. İstediğim teklif olur mu, kulübün istediği teklif olur mu, zaman gösterecek. Çok fedakarlık yaptım, onlar da benim için yapacaktır fedakarlık. İlla gideyim demiyorum, doğru takım olursa bu sene gitmek istiyorum." şeklinde konuştu.
"Şampiyonluk hayaldi"
Süper Kupa ve Türkiye Kupası'nın ardından Süper Lig şampiyonluğu da yaşayan Uğurcan Çakır, "Burada oynadıktan sonra hayal değil, hedef olmuştu şampiyonluk. Hedefimi gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Tüm camianın çok emeği var. Mutlu sona ulaştık, mutlu ve gururluyuz. Dediğim gibi hayaldi şampiyonluk, burada oynamaya başladıktan sonra hedef oldu. Şampiyon olmayı hayal ediyordum. Çocukluğumdan bu yana Trabzonsporluyum. Burada kaptan olmak ve şampiyon olmak... Onur verici bir şey." ifadelerini kullandı.
"Muslera idol"
Galatasaray efsanesi Fernando Muslera ile sürekli iletişimde olduğunu söyleyen Uğurcan Çakır, Uruguaylı futbolcunun kendisini tebrik ettiğini söyledi.
Tecrübeli kaleciyi idol olarak gördüğünü ifade eden Uğurcan Çakır, "Muslera idol olarak gördüğüm insan. Hem iş ahlakı hem de performansıyla, duruşuyla, karakteriyle örnek aldığım insanların başında geliyor. Instagram'dan konuşuyoruz. Beni de şampiyonluk için çok tebrik ediyor." dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı