Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan transfer müjdesi!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

SPOR 09.06.2021, 03:00
9
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan transfer müjdesi!
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, TRT Spor'a konuştu. Uzun süren araştırmalar ve çalışmalar neticesinde  Hamsik, Gervinho ve Peres'i kadrosuna kattıklarını belirten Ağaoğlu, 6-7 transfer daha yapacaklarını vurguladı ve ekledi:

“Şu anda Trabzonspor’un yapmış olduğu transferler, Trabzonspor’un transfer limitleri içerisinde yapılan transferlerdir. Hiçbir oyuncu satılmasa dahi Trabzonspor, bu bütçeyi karşılayabilecek durumda. Tabii ki bunun içerisine önümüzdeki sene pandeminin etkisinin azalacağı, belirli ölçüde seyirci hasılatı ve ciddi ürün satışını da dahil ederek söylüyorum bunu.”

“Taraftarlarımız takdir ederler ki alınan oyuncular Trabzonspor’a çok büyük katkı verecek. Heyecan uyandıran oyuncular. Maliyetlerinin bir bölümünün ürün satışıyla karşılanmasını beklemek de pek yanlış bir bakış açısı olmaz. Ancak, Uğurcan’ın satışı hesabıyla transferlerin yapıldığı doğru değil.”

“Geldiğimizden beri en ince hesabı, kitabı yaparak mücadelenin içerisindeyiz. Kulübü başlangıç noktasına getirecek bir transfer hovardalığının içerisine girmedik. Bankalar Birliği’yle yaptığımız anlaşma ve tüzüğün 84. maddesi itibarıyla böyle bir şey söz konusu değil.”

“6-7 transfer daha yapılacak. Federasyon toplantısından sonra açık ve net şekilde anlaşıldı ki kural yürürlükte. 14 yabancı alabiliyoruz ancak 8 yabancı süre alacak. Bunu da göz önünde bulundurarak hesapların yeniden yapıldığı bir sürecin içerisindeyiz. Önümüzdeki sene de sayı 12’ye, sahadaki oyuncu sayısı 7’ye düşecek. Sonraki yıl 10 olacak. Yaptığımız sözleşmeler önümüzdeki yılları da bağlıyor.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı