Trabzonspor harekete geçti! Abdullah Avcı'nın gözü onda kaldı

Trabzonspor transfer çalışmalarına başladı. Abdullah Avcı, devre arasında yönetime Efecan Karaca ısrarında bulunmuş ancak transfer gerçekleşmemişti. Avcı, tekrardan yönetime Efecan için rapor verdi.

SPOR 01.05.2021, 15:35
25
Trabzonspor harekete geçti! Abdullah Avcı'nın gözü onda kaldı
Trabzonspor, 31 yaşındaki kanat oyuncusu için sezon sonu yeniden devreye girecek. BAY haftasında İstanbul’a giden ve yönetimle transfer gündemini masaya yatıran  Abdullah Avcı'nın, “Şartlar oluşursa, Efecan’ı bu kez alalım” dediği öğrenildi..
Bruno Peres ve Koita ile söz kesen Bordo Mavililer, gelecek sezon için alternatifi bol, kaliteli bir kadro  oluşturmak istiyor. BAY haftasında takıma 4 gün izin veren ve İstanbul’a giden tecrübeli hoca, yöneticilerle sürekli temaslarda bulunarak istediği transferleri dile getirdi. 
Önümüzdeki günlerde Trabzonspor'un Alanyaspor yönetimiyle görüşmelere başlaması bekleniyor. Efecan’ın kulübüyle 1 yıl mukavelesi kalırken, 8 yıldır formasını terlettiği Alanyaspor’dan bu transferde kolaylık gösterilmesini isteyeceği öğrenildi. Trabzonspor, öncelikle bonservis bedeli ödemeden, transferi takas formülüyle gerçekleştirmeye çalışacak. Son ihtimalde ise cüzi bir rakam önerilecek.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı