Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica'dan galibiyet yorumu

Süper Lig'in 37. haftasında sahasında Alanyaspor'u 5-1 yenen Trabzonspor üst üste 3. galibiyetini aldı.

SPOR 04.06.2023, 08:55
Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica'dan galibiyet yorumu
Süper Lig'in 37. haftasında Trabzonspro ve Alanyaspor, Akyazı Stadyumu'nda karşılaştı.
Maç ev sahibi ekip 5-1'lik galibiyetle ayrıldı. Trabzonspor'un gollerini 18'de Trezeguet, 24'te penaltıdan Marek Hamsik, 32'de Bakasetas, 35'te Larsen ve 58'de Umut Bozok kaydetti. Alanyaspor'un tek golünü ise 14'te Umut Güneş attı. Konuk takımda Fatih Aksoy 23. dakikada direkt kırmızı kart gördü.
Maçın ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica futbol kariyerini noktalayan Marek Hamsik hakkında konuştu.
Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, şöyle konuştu:

"Saha içinde ve saha dışında harika bir insan. Hem saha içinde bir futbolcuyu kaybettik, hem de bize çok yardım eden birisi bizimle olmayacak. Benim için onun son antrenörü olmak büyük bir gurur. İşini saygıyla yapan bir insan. Son anlarda dahi idmanlara ilk gelen, en çok çalışan inanılmaz bir insan. Artık ailesiyle birlikte vakit geçirme vakti. Hamsik'i her zaman çok güzel hatırlayacağız. Onunla her zaman iletişimde olacağız
Geldiğimiz andan itibaren çalışma fırsatı bulduğumuz anlardan, kendi anlarımızı oluşturmaya çalıştık. Oyuncular bizimle vakit gçrime fırsatı buldular. Bugün kazandığımız içni tabiki mutluyuz ama Marek için, taraftarlarımız için galibiyeti hak eden herkes için mutluyuz. Eksik oyuncularımız vardı. Ama onların yokluğunun fark edilmemesi bizim için çok büyük mutluluk. Sezon boyu fırsat bulmayan oyuncularımız oynama fırsatı buldu.
Bugün 5 gol attık. 5 golü de farklı oyuncular attı. Bir antren olarak baktığınızda daha farklı bir şey bekleyemezsiniz. Taraftarlarımıza da galibiyetle veda etmek bizim için önemliydi"

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 17 Nisan 2024
İmsak 04:31
Güneş 05:56
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:21
Yatsı 20:41
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı