Trabzonspor yabancı kuralına takıldı!

Trabzonspor, Koita’yı renklerine bağlamak üzere iken 8+6 yabancı kuralı nedeniyle transfer planlamasında mecburi değişikliğe gidiyor.

SPOR 11.06.2021, 13:55
16
Trabzonspor yabancı kuralına takıldı!
Kasımpaşa ile sözleşmesi sona erecek Koita’yı da renklerine bağlamaya hazırlanan Trabzonspor, 8+6 yabancı kuralı nedeniyle transfer planlamasında mecburi değişikliğe gidiyor.
Edgar Ie, Hugo, Peres, Flavio, Bakasetas, Trondsen, Diabate, Hamsik, Nwakaeme, Gervinho, Ekuban ve Djaniny olmak üzere takımda 12 yabancı oyuncu bulunduran Trabzonspor, transfer çalışmalarında vites düşürdü. Stoper ve kanat için de çalışmalarını sürdürecek olan Trabzonspor, hem takımdan bazı yabancı isimlerle yollarını ayırma hem de transfer politikasında yerli piyasasına da yönelme mecburiyetinde kaldı.

Trabzonspor’da, ilk olarak kadroda düşünülmeyen ve kendisinden kulüp bulması istenen Diabate’nin yanı sıra, yine teknik heyetin kadroda düşünmediği Flavio’nun kiralık ya da bonservisleriyle gönderilmesi planlanıyor. Ayrıca bu süreçte forvet oyuncuları Ekuban ve Djaniny’e de teklif gelirse değerlendirilmeye alınacak.

Forvet transferi için eski oyuncusu Sörloth’tan umudunu kesmeyen Trabzonspor, bu transferin gerçekleşmemesi durumunda buraya kaliteli bir yabancı isim takviye yapmayı planlıyor. Trbazonspor'un en ihtiyaçlı olduğu bölge olan sol bek için için de yabancı kuralı nedeniyle ibresini milli oyuncu Umut Meraş’a çevirdi. Fransız kulübü Le Havre’nin yüksek bonservis beklentisi nedeniyle bu transferde de yol alamayan ancak girişimlerine devam eden bordo-mavililer, bir taraftan da kadroda yabancı kontenjanında yer açmaya çalışacak ve buna göre listesindeki yabancı isimlere de yönelebilecek.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı