Trabzonspor'da sol bek operasyonu!

Trabzonspor'da sol bek transferi için ciddi hareketlilik yaşanıyor. İç piyasada Eren Elmalı’yı renklerine bağlamaya çalışan Fırtına, diğer taraftan Alioski ve Barisic’i gündeminde tutuyor.

SPOR 13.06.2022, 09:10
3
Trabzonspor'da sol bek operasyonu!
Trabzonspor tarihi şampiyonluğa rağmen sezon içinde en ciddi problemi sol bekte yaşadı. Teknik direktör Abdullah Avcı da “Savunmanın solunda 8 farklı isim oynatmak zorunda kaldık” sözleriyle bu duruma dikkat çekerken, artık bu bölgeye net bir oyuncu alınacak. Hem yurt dışında hem de iç piyasada görüşmelerini sürdüren Karadeniz ekibinde, 3 oyuncu ön plana çıkıyor.

Bunlardan ilki; Eren Elmalı. Kasımpaşa’nın Milli oyuncusu, uzun süredir Fırtına’nın radarında ve kulübüyle görüşmeler haftalardır sürüyor. İstanbul ekibi ilk başta kapıyı 5 milyon Euro’dan açarken, Trabzonspor 2.5 milyon Euro önermişti.
Bordo-Mavililer son olarak 3 milyon Euro seviyesine çıkacak ve taksitler halinde bu rakamı ödemeyi teklif edecek. Takasta oyuncu verilmesi de gündemde.
Fırtına’nın uzun süredir takip ettiği Borna Barisic, sol bek transferinde Abdullah Avcı’nın ilk hedeflerinden. Teknik heyet ile futbol izleme komitesinin tam not verdiği 29 yaşındaki Hırvat futbolcu, Glasgow Rangers forması giyiyor.(Fanatik)
İskoç kulübüne resmi teklif yapılırken, bonservis olarak 3-4 milyon Euro’lar konuşuluyor. Trabzonspor, satın alma opsiyonlu kiralama formülünü de masada tutuyor.
Sezon başında Trabzonspor’un transferi için çok uğraştığı Alioski, yüksek maaş teklifi nedeniyle Suudi Arabistan’a gitmişti. Al Ahli forması giyen Kuzey Makedonyalı yıldız, Al Ahli’den ayrılmak istiyor.
Kulübünde mutlu olmayan 30 yaşındaki sol bek, Trabzonspor’a haber gönderdi. Bordo-Mavililer ise bonservis problemini çözmesini söyledi. Eğer Alioski Al Ahli’den ayrılırsa, süreç hızlanacak.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı