Trabzonspor'da Trezeguet gelişmesi! Ağaoğlu İstanbul'da görüştü

Trabzonspor'da Trezeguet gelişmesi yaşanıyor. Bordo-mavili takımın başkanı Ağaoğlu futbolcunun menajeri ile İstanbul'da görüştü.

SPOR 21.06.2022, 11:35
3
Trabzonspor'da Trezeguet gelişmesi! Ağaoğlu İstanbul'da görüştü
Trabzonspor transfer sezonunu hızlı açmıştı. Sağ bek için Larsen, sol bek için Eren Elmalı, ön libero için Doğucan Haspolat'ı renklerine bağlayan ve stoper Denswil'le de sözleşme uzatan Trabzonspor, Nwakaeme'nin boşluğunu da Trezeguet ile dolduruyor.
'Trezeguet' lakaplı Mahmoud Ahmed İbrahim Hassan'ın menajeri Christian Emile İstanbul'a davet edildi. Önceki akşam İstanbul'a gelen Emile ile Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu dün masaya oturdu. İkilinin görüşmesinin detaylarına Fotomaç ulaştı.
Fotomaç'ta yer alan habere göre Mısırlı yıldız, Aston Villa'dan kazandığı yıllık 2.2 milyon euro'yu talep etti. Ağaoğlu "Yıllık maaşlarda bizim için üst limit 1.5 milyon euro'dur. Bunun üzerine asla çıkmayız" karşılığını verdi.
Transfer görüşmesinde yapılan uzun pazarlıklar sonucunda bordo-mavililerin çeşitli bonuslarla fiyatı biraz daha yükselttiği ve tarafların anlaşmaya Çok yakın olduğu dile getiriliyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı