Trabzonspor’da ‘yayın’ krizi! Personellerin görevine son verildi

Deneme çekimi yaptıklarını zanneden ancak farkında olmadan YouTube kanalında canlı yayına giren kulüp çalışanları, yönetime birtakım eleştirilerde bulundu.

GÜNDEM 31.08.2022, 19:40
3
Trabzonspor’da ‘yayın’ krizi! Personellerin görevine son verildi
Trabzonspor’da idman öncesinde deneme yayınına giren personeller, farkında olmadan kulübün YouTube kanalında canlı yayına başladı. Yayın esnasında kulüp yönetimini eleştiren çalışanlar tepki çekti. Görüntülerin yayınlanmasının ardından kulüpten yapılan yazılı açıklamada çalışanların görevine son verildiği bildirildi.

Yanlışlıkla canlı yayına giren kulüp çalışanlarından biri o anlarda, “Enis Destan, Batuhan Kör ve Emrehan Gedikli gibi futbolcular alındıktan sonra bu takımın hâlâ forvete ihtiyacı olması gerçekten önemli bir konu” derken o anları kameraya kaydeden kameraman ise, “Bu para nereye gidiyor?” açıklamalarında bulundu.

Canlı yayın sonrası Trabzonspor’dan yapılan açıklamada ise “Bugün tesislerimizde yapılan canlı test yayınının sehven YouTube kanalımızda yayınlanması üzerine kulübümüzün kültüründe asla yeri bulunmayan bu davranışla ilgilisi bulunan tüm personelin kulübümüzle ilişkisi kesilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” şeklinde açıklamalarda bulunuldu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:53
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:23
Yatsı 20:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı