Trabzonsporlu yöneticiden şampiyonluk mesajı: 'O sene bu sene' dedi

Trabzonspor yöneticisi Sertaç Güven, 2021 yılı şampiyonluğu için iddialı konuştu.

SPOR 13.10.2021, 11:15
5
Trabzonsporlu yöneticiden şampiyonluk mesajı: 'O sene bu sene' dedi
Trabzonspor yöneticisi Sertaç Güven, şampiyonluk konusunda "hedef kesinlikle şampiyonluk. Takımı da hocamızı da çok başarılı görüyorum. İyi gidiyoruz. O sene, bu sene diye çok net hissediyorum. İnşallah bu hasrete son vereceğiz" dedi.
Fanatik’e açıklamalarda bulunan Güven, "3.5 yıllık süreçte yaptıklarınızla, geçmiş dönemlere göre hem ekonomik hem de sportif anlamda başarılı bir yönetim görüyoruz. Devamını getirmek için en azından 1 dönem daha bu yönetimin devam etmesi gerekiyor mu sizce?" şeklindeki soruya şu yanıtı verdi:
"Son 2 senelik dönemde pandemi etkisi inanılmaz yüksek oldu. Naklen yayın, stadyum, ürün satışı, reklam ve sponsorluk gelirleri özellikle de döviz bazında bakınca, kulüplerin kazançları yarının da altında oldu bir önceki döneme göre. Finansal katkı olmadan başarı kolay değil ama bizim son dönemimizi değerlendirdiğimde; başarılı bir yönetim görüyorum. Sportif anlamda başarılar var, sadece futbolda değil, Olimpiyat şampiyonlarımız çıktı biliyorsunuz. 2 kupa hediye ettik. Bu sene inşallah şampiyonlukla taçlandırmak istiyoruz. Hem kurumsal anlamda hem yönetsel anlamda hem de sportif anlamda başarılıyız diyebilirim. Devam etme konusunda çok samimi söylüyorum; aramızda hiçbir toplantıda veya görüşmede kongreyi konuşmadık. Şu an tek fokuslandığımız nokta, takımın başarılı sonuçlar alması ve ilk yarıyı mümkünse puan farkını da açarak iyi bir noktada tamamlamak. Kongreye az zaman kaldığının farkındayız ama aramızda konuşması geçmedi. Bizim için çok kritik bir şey değil, zaman var."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı