Son Dakika

Trabzonspor'u yıkan sakatlık! Dorukhan hastaneye kaldırıldı

Süper Lig'in 5. hafta maçında Ümraniyespor ile karşı karşıya gelen Trabzonspor'da Dorukhan Toköz sakatlandı ve oyundan çıkmak zorunda kaldı. Tribünler destek tezahüratları yaptı.

SPOR 03.09.2022, 10:35
2
Trabzonspor'u yıkan sakatlık! Dorukhan hastaneye kaldırıldı
Trabzonspor'un bayarılı oyuncusu Dorukhan Toköz, Ümraniyespor deplasmanında talihsiz bir sakatlık yaşandı. Karşılaşmanın 45+3. dakikasında rakibiyle girdiği mücadelede sakatlanan Dorukhan Toköz sedyeyle oyun alanından çıkarıldı. Milli oyuncunun ambulansla hastaneye götürüldüğü belirtilirken ikinci yarıda Dorukhan'ın yerine Larsen oyuna dahil oldu. 

Öte yandan tribündeki Trabzonspor taraftarları, 26 yaşındaki oyunu kenara gelirken "Geçmiş olsun Dorukhan" şeklinde destek tezahüratları yaptı.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden açıklamada bulunan kulüp doktoru Halil Polat, "Müsabaka esnasında sakatlanarak oyundan çıkan oyuncumuz Dorukhan Toköz'ün yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sol diz ön çapraz bağında yaralanma tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavi süreciyle ilgili bilgilendirme ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşılacaktır" ifadelerini kullandı.

Trhaber'de yer alan habere göre, Ligin ikinci haftasında oynanan Hatayspor maçında ise Edin Visca kolundan sakatlanmış ve Dorukhan gibi ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. Yıldız futbolcu operasyon geçirmiş ve sahalardan 3 ay uzak kalacağı bildirilmişti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı