Trabzonspor'un istediği futbolcu belli oldu!

Trabzonspor'un istediği futbolcu belli oldu. Teknik direktör Avcı, Monacao'nun istediği Uğurcan'a karşı Fode Ballo'yu istedi.

SPOR 31.05.2021, 11:10
15
Trabzonspor'un istediği futbolcu belli oldu!
Süper Lig'de gösterdiği üstün performans ile değerini katlayan ve Trabzonspor'un yanı sıra A Milli Takım'ın da vazgeçilmez oyuncusu haline gelen başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır için Avrupa kulüpleri, EURO 2020 öncesi bordo mavili kulübün kapısını aşındırmaya başladı.
İngiliz ekibi Tottenham, Fransa'da lig şampiyonu ve milli oyuncuların da forma giydiği Lille ve İtalya şampiyonu Inter, Uğurcan Çakır ile yakından ilgilendiğini menajerler aracılığıyla kulübe bildiren kulüpler arasında yer aldı.
Bu kulüplerin henüz resmi teklifi Trabzonspor yönetimine ulaşmış değil. Ancak Avrupa Şampiyonası öncesi her birinin resmi teklifte bulunmaları bekleniyor.

Trabzonspor yönetimi Uğurcan Çakır'ın bonservis bedelini 20 milyon euro artı sonraki satıştan yüzde 20'lik pay olarak belirledi. Ayrıca yönetimin, iki sezondur Avrupa'ya gitmek için hiçbir şekilde kulübü baskı altına almayan Uğurcan'a duruma göre pazarlıklarda kolaylık sağlayabileceği öğrenildi.
Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır'ın, A Milli Takım forması ile EURO 2020'de boy gösterecek olması sebebiyle yönetim acele etmiyor. Şampiyonada göstereceği performans ile değerini katlaması ve daha yüksek bir bonservis bedeli ile Avrupa'ya gitmesi de gündemde. Başkan Ağaoğlu, 'pırlanta' olarak nitelendirdiği Uğurcan için en yüksek bonservis bedelini kulübe kazandırmak istiyor.
Tüm bu süreç içerisinde Fransa'dan geçtiğimiz gün sürpriz bir teklif geldi. Monaco, Uğurcan ile yakından ilgilenen birçok kulübün arasından sıyrılarak Trabzonspor'a resmi teklifini ileten ilk kulüp oldu.
2 sezon önce Abdülkadir Ömür için 23 milyon euro teklif eden Monaco'nun bu teklifi kabul görmemişti. Şimdi ise Uğurcan için 12 milyon euro artı Onyekuru'yu bonservisi ile vermeyi teklif eden Fransız kulübünün teklifi yine kabul görmedi.

Monaco'nun teklif ettiği fiyat, Trabzonspor'un Uğurcan için istediği bedelin çok altında. Trabzonsporlu yetkililer, öncelikle bu fiyatın yükseltilmesini istedi. Ayrıca takasta Onyekuru'yu kadrosuna katmak istemeyen Bordo Mavililer, Onyekuru'nun oynadığı mevkide yeterli oyuncu grubunun olmasından dolayı takasta başka mevkilerden oyuncuların kullanılması yönündeki isteğini Fransız kulübüne iletti.
Trabzonspor, transfer döneminde en az 5-6 oyuncuyu daha kadrosuna katacak olmasından dolayı Uğurcan transferinde takas tekliflerini de dinleyecek. Yönetim, Moncao'nun teklifini Abdullah Avcı'ya iletti. Avcı'nın da Onyekuru yerine başka bir oyuncunun ismini söylediği öğrenildi.

Tecrübeli teknik adamın Monaco'dan Fode Ballo'yu takasta istediği gelen bilgiler arasında. Marlon gönderildikten sonra sol bek arayışı içerisinde olan Trabzonspor, Ballo'yu takasta kadrosuna katarak bu bölgedeki sorunu çözmek istiyor.
Geçen sezon Monaco'da 29 maçta forma giyen Fode Ballo, bu maçlarda 5 asistlik performans sergiledi. 2023'te sözleşmesi sona erecek olan Senegalli futbolcu için Monaco'nun kararının ne olacağı merak ediliyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:53
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:23
Yatsı 20:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı