Trump’la ilgili skandal iddia! O isimlere kadınlarla tuzak kurdu

ABD basınında eski Başkan Donald Trump'la ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

DÜNYA 15.05.2021, 14:30
12
Trump’la ilgili skandal iddia! O isimlere kadınlarla tuzak kurdu
Eski ABD Başkanı Donald Trump, Kasım ayındaki seçimleri Joe Biden'a kaybederek Beyaz Saray'dan ayrılsa da, uluslararası kamuoyunun gündeminden düşmüyor.
ABD tarihinin en çok tartışılan başkanlarından biri olan Trump, görev süresi boyunca vergi kaçırma, porno yıldızlarıyla ilişkileri ve azil soruşturmalarıyla mücadele etti. Seçimlerden sonra destekçilerini kışkırtıp Kongre baskınına yol açarak noktayı koyan Trump hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.
New York Times gazetesi, Trump’ın yönetimde en yakınlarındakiler de dahil olmak üzere kendisine karşı olan isimleri ortaya dökmek için kadınları kullandığını öne sürdü. İddilara göre Trump bunun için Blackwater güvenlik şirketinin kurucusu Erik Prince aracılığıyla aşırı sağcı grup Project Veritas’ı kullanmayı seçti.
GEORGETOWN’DA BİR EVDE BULUŞMAPrince, Project Veritas’ı yönlendirmesi için projenin başına eski bir İngiliz istihbarat ajanı olan Richard Seddon’ı getirdi. Seddon ve beraberindekiler, Trump aleyhinde hareket ettikleri düşünülen FBI ajanları, bakanlık yetkilileri ve eski Ulusal Güvenlik Danışmanı H.R. McMaster’ı hedefe aldı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı