Tugay Karabulut, dualarla uğurlandı

Millî Görüş gençliğinden Tugay Karabulut, Hakk’a yürüdü. Bir süredir kanser tedavisi gören Tugay Karabulut’un acı haberi ailesi, AGD ve Saadet Partisi camiasını hüzne boğdu.

GÜNDEM 05.06.2023, 04:35
14
Tugay Karabulut, dualarla uğurlandı
Karabulut, Giresun’un Çamoluk ilçesinde defnedildi. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Tugay Karabulut evladımızın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendiğini belirterek, “Genç kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine ve camiamıza sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.
Saadet Partisi Gençlik Kolları, Anadolu Gençlik Derneği ( AGD) ve Millî Görüş Hareketi’nin birçok kademesinde görev alan Tugay Karabulut, Hakk’a yürüdü. Bir süredir kanser tedavisi gören Tugay Karabulut’un acı haberi ailesi, AGD ve Saadet Partisi camiasını hüzne boğdu. Giresun’un Çamoluk ilçesinde defnedilen Karabulut’un cenazesine, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ersan Bilgin, Saadet Partisi milletvekilleri Hasan Bitmez, Mesut Doğan ve Saadet Partisi GİK üyesi Süleyman Tekbaş katıldı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Karabulut’un vefatıyla ilgili, “Teşkilat çalışmalarındaki gayreti ile tanıdığımız ve uzun süredir tedavi gören Tugay Karabulut evladımızın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Genç kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine ve camiamıza sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet, makamı âli olsun” ifadelerini kullandı.  
 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı