Tuncay Özkan: Süleyman Soylu cevap veremedi, küfredip kaçtı

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun muhalefet milletvekillerinin sorularına cevap veremeyince küfredip plan ve bütçe komisyonundan kaçtığını belirtti.

GÜNDEM 19.11.2022, 09:15 19.11.2022, 12:44
3
Tuncay Özkan: Süleyman Soylu cevap veremedi, küfredip kaçtı

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Göç İdaresi Başkanlığı ve AFAD’ın 2021 yılı kesin hesap kanun teklifi, 2022 yılı bütçe kanun teklifi ve Sayıştay raporları görüşüldü.
ANKA'nın haberine göre CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, heyet toplantısında yaşananlara ilişkin sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

Özkan, Soylu'nun bazı CHP'li belediyelerle ilgili iddiasına da şöyle tepki gösterdi:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, heyete "Mersin Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Adana Seyhan Belediyesi ve İstanbul Ataşehir Belediyesi'nin terör örgütlerine yaptıklarını önümüzdeki hafta bir basın toplantısıyla anlatacağım" dedi.
"Meclis tarihinde ilk kez Süleyman Soylu, muhalefet milletvekillerinin sorularını yanıtlamayınca planlama ve bütçe komisyonundan küfürler savurarak kaçtı. Sayın Soylu, soru ve yargılamadan kaçamayacak olan Meclis çatısı altında sorularımızı sormaya devam edeceğiz."
"Soylu, belediyelerimize attığın çamur ve küfrünün pisliğinde boğulacaksın. Arkandaki bürokratlardan da utanmadan yalanlar söylemeye devam ediyorsun. Yargılanacaksın! Kaçamayacaksın!"

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:53
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:23
Yatsı 20:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı