Turhan Çömez aslını paylaştı: Melih Gökçek seslendi, Erdoğan da çıktı

İYİ Partili Turhan Çömez AKP’li Melih Gökçek’in kendisi hakkında paylaştığı fotoğrafa ilişkin, “Bize gelmeden önce de Emine Erdoğan’a uğramış.” dedi. Gökçek, Turhan Çömez'e PKK imasında bulunmuştu.

GÜNDEM 24.11.2022, 11:30
3
Turhan Çömez aslını paylaştı: Melih Gökçek seslendi, Erdoğan da çıktı
Ankara Büyükşehir Belediye Eski Başkanı Melih Gökçek dört gün önce sosyal medya platformu Twitter hesabından, AK Parti Eski Milletvekili ve İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Op. Dr. Turhan Çömez’in geçmişte Londra’daki klinik açılışına katılan Haringey Eski Belediye Başkanı Ali Gül Özbek’in kırmızı bültenle aranan Kürdistan Ulusal Kongresi (KNK) Eş Başkanı Nilüfer Koç ile fotoğrafını paylaşmıştı.
Haringey Eski Belediye Başkanı Ali Gül Özbek, KNK Eş Başkanı Nilüfer Koç ile 2018 yılında Londra merkezli Kürdistan İçin Adalet kampanyası temsilcileri arasında da yer almıştı.
ABB Eski Başkanı Melih Gökçek, Ali Gül Özbek ile Turhan Çömez’in açılıştaki yan yana fotoğrafını “İYİ Partili Turhan Çömez… Bu fotoğraf ne ayak… Konuyu benden çok İYİ Partililer merak ediyor… Hadi kızmadan, hırsdan, nevrin dönmeden bir açıklama yap. Bekliyoruz…” notuyla paylaştı.
Erdoğan’ın eski doktoru olan AK Parti 22. Dönem Balıkesir Milletvekili Op. Dr. Turhan Çömez, 12 Ekim 2022'de İYİ Parti'ye katılarak Akşener tarafından Genel Başkan Başdanışmanı olarak görevlendirilmişti.
Turhan Çömez, Melih Gökçek’in söz konusu paylaşımına 4 gün sonra sosyal medya platformu Twitter hesabından cevap verdi. Gökçek’in paylaşımını alıntılayan Turhan Çömez, paylaşımında söz konusu fotoğrafın tamamını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ile Ali Gül Özbek’in de fotoğrafına yer verdi.
Turhan Çömez kendisine ‘bir açıklama yap’ diyen Gökçek’e, “Fotoğraf Londra’daki kliniğimizin açılışında çekildi. İlgili kişi Haringey Belediye Başkanı Ali Gül Özbek. Resmin orjinalinde Büyükelçimiz de var. Onu kesip seni kandırmışlar. Bize gelmeden önce de Emine Erdoğan’a uğramış. Yine birisi ayağının altına jelibon koymuş zavallı Melih.” şeklinde cevap verdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:31
Güneş 05:56
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:21
Yatsı 20:41
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı